Achizitioneaza plasa bordurata si ofera siguranta familiei tale!

plasa bordurata

Generalitati despre plasa bordurata

Este foarte important ca in momentul in care ti-ai propus sa faci o renovare sau chiar o noua constructie sa achizitionezi materiale de prima clasa. De aceea, noi iti recomandam folosirea de plasa bordurata care se va mentine stabila si la o calitate ridicata pe timp indelungat. Fii sigur ca aceasta va fi intotdeauna cea mai eficienta solutie.

De retinut este faptul ca plasa bordurata are in compozitie o varietate de sarme in intregime din otel, cu grosime de, nici mai mult, nici mai putin, 4 mm. De asemenea, toate sarmele din otel sunt transpuse in orizontala, fiecare in parte. Asta inseamna ca aceasta are o calitate si o rezistenta desavarsita.

Tocmai datorita acestei proprietati provine si termenul de “bordurata”. Fiindca plasa are 3 “V-uri”, iar acesta ofera o rezistanta mult mai mare.

plasa bordurata

O varietate de proiecte realizate doar cu plasa bordurata

Dupa cum am mentionat anterior, o plasa bordurata este un material foarte durabil si datorita faptului ca are un design simplu si placut se potriveste de foarte bine pentru a fi utilizat pentru realizarea imprejmuirilor dintr-o varietate mare de domenii. Mai mult decat atat, acum aceste materiale pentru garduri se gasesc si in culoarea verde, astfel incat se pot intrega mult mai usor in orice design, in special de-a lungul gradinii.

Ce avantaje ofera utilizarea acestui material?

Calitatea foarte buna a lucrarii – datorita materiei prime din care plasa bordurata este realizata, calitatea nu poate fi pusa sub nicio forma la indoiala. Mai mult decat atat, fiind prinsa de stalpi realizati din teava din otel si care la randul lor prinsi intr-o centura de beton, este clar ca imprejmuirea este una de o calitate foarte buna.

Rezistenta ridicata la intemperii – datorita faptului ca sunt trecute printr-un proces de zincare, de unde a aparut si numele de „zincate” putem spune ca aceste materiale au o rezistenta ridicata la intemperii care se traduce intr-o durata lunga de viata. Stratul acoperitor de zinc o protejeaza impotriva actiunilor agentilor corozivi care se gasesc in apa si care provoaca ruginirea.

Acest avantaj este foarte important, deoarece un gard trebuie sa fie rezistent si durabil!

Siguranta familiei tale – in mod natural, realizarea unui gard din plasa bordurata are ca principal scop asigurarea sigurantei pentru suprafata imprejmuita. Astfel, un panou bordurat zincat ofera o foarte buna siguranta spatiului imprejumuit, datorita faptului ca este realizat din bare de otel. In plus, distanta dintre barele de otel este foarte mica si nu permite deloc accesul animalelor in suprafata imprejmuita.