Vip Casa, are grija de confortul tau

tavane-extensibile-apartamente-3

 

Daca ai nevoie sa-ti modernizezi casa trebuie sa ai in vedere si montarea unor tavane extensibile fara de care orice design ambiental ai alege pare incomplet.

Alege tavane extensibile de la Vip Casa

Indiferent de pretentiile tale, tavanele extensibile sunt mereu un plus pentru confortul tau iar avantajul principal este acela ca pot fi montate in orice conditii fara a elibera mobile sau decoratiuni, covoare sau electrocasnice.

Alte avantaje, deloc de ignorat sunt acelea ca tavanele extensibile nu au un cost mai ridicat decat al celor clasice, aceasta daca se respecta montajul, au garantie 10 ani edci scapi de grija unei eventuale renovari si in acest timp, nu-si schimba culoarea si se intretin usor, doar stergandu-se cu o laveta si detergent pentru geamuri.

Accesaza www.vipcasa.ro pentru a afla mai multe detalii tehnice si a alege din multitudinea de modele si culori, tavanul care se potriveste cu ambientul incaperii pe care doresti sa o modernizezi.

Modernizeaza-ti casa cu tavane extensibile

Poti opta ca tavanul tau sa aiba culori calde sau reci, sa fie mate, sidefate, satinate sau lucioase, sa fie printate cu teme care sa-ti evidentieze stilul si sa se asorteze cu interiorul sau poti alege tavane albe , lucioase, care maresc vizual volumul oricarei incaperi si fiindca acestea reflecta imaginile din jur, intregul ansamblu al incaperii capata o nota aparte, eleganta.

Scapa de tavanul vechi, cu forma anosta si alege un tavan modern

Iti oferim si variante diferite de a inveseli orice incapere alegand tavane moderne cu print digital care poate contine peisaje sau flori, modele din colectia noastra foto sau poti veni tu cu o fotografie realizata profesional si pe care o poti cumpara de pe site-urile de profil, imagine pe care noi o vom reda cu o deosebita rezolutie si fiabilitate.

Montajul acestor tipuri de tavane, nu implica absolut deloc murdarie si de aceea acesta poate constitui un motiv in plus de a  le alege.

Trebuie sa alegi aceste tavane si pentru faptul ca sunt extrem de rigide, nu-si modifica forma decat daca se actioneaza asupra lor mecanic si in ele nu se imprima absolut deloc miros indiferent ca sunt amplasate intr-un club in care se fumeaza intens sau intr-o bucatarie plica cu aburi, grasime si mirosuri din timpul prepararii mancarurilor.

Daca desupra tavanului respectiv exista o instalatie sanitara atunci esti foarte castgat in cazul unei inundatii. In timp ce un tavan clasic se va pata, va crapa si se va exfolia vopseaua de pe acesta,lasand sa se prelinga apa murdarind si patand totul in jur, tavanul fals va stoca toata apa avand o rezistenta de pana la 100 l/mp , nu vor exista prelingeri si deci nu se va murdari nimic in jur si apa va fi evacuata in totalitate foarte simplu, pe la scurgearea unde exista corpuri de iluminat sau prin demontarea unui singur panou prin care se va elimina fara nici un deranj sau deprecierea obiectelor existente in incapere.

Ai toate motivele sa alegi tavanul de la Vip Casa, pentru ca avem grija de confortul tau.

 

The following two tabs change content below.