Viata are prioritate! Instalati chiar azi sisteme de detectie incendiu de la Helinick

sisteme-de-stingere-incendiu

Daca pierderile materiale sunt aspecte care afecteaza foarte mult un business, atunci despre pierderile umane pe care le poate cauza un incendiu sunt inestimabile.

In acest sens, pentru a va putea lua toate masurile de precautie necesare pentru prevenirea unui incendiu de proportii in urma caruia pot rezulta atat pierderi materiale cat si umane, va recomandam sa instalati sisteme de detectie incendiu de la Helinick.

Caracteristicile tehnice deosebite prezentate de sisteme de detectie incendiu

Detectarea pericolului din timp reprezinta singura modalitate prin care puteti sa va asigurati ca nu se vor produce astfel de neplaceri.

Echipamentele comercializate de compania Helinick sunt recunoscute pentru performanta si eficienta de care dau dovada.

De asemenea, aceste echipamente inteligente au capacitatea de a distinge o alarma falsa de una reala gratie tehnologiilor de ultima ora dezvoltate si utilizate pentru a putea crea sisteme de detectie incendiu de o calitate exceptionala.

Tehnologia utilizata pentru fabricarea acestor sisteme se remarca printr-o serie de caracteristici deosebite precum:

  • Capacitatea de detectie automata a incendiului;

  • Detectia liniara a fumului cu IR;

  • Capacitate de detectare a temperaturilor inalte;

  • Capacitate de detectie a flacarilor cu IR si UV.

Aceste sisteme de detectie incendiu sunt fabricate in conformitate cu prevederile si normele legislative in vigoare si sunt autorizate de autoritatile competente.

Astfel, aceste echipamente se ridica atat la nivelul asteptarilor dumneavoastra din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al performantei echipamentului.

Mai este esential de mentionat faptul ca aceste sisteme de detectie incendiu de la Helinick lucreaza cu precizie, oferind astfel mai multa siguranta tuturor celor care se afla la un moment dat intr-o cladire.

Aceste echipamente sunt dotate si cu sisteme adiacente precum cele pentru alarmare si evacuare a personalului, de evacuare a gazelor si fumului, de detectie a emisiilor toxice sau de control al usilor si lifturilor.

Sisteme performante si solutii de ultima generatie numai prin intermediul Helinick

Utilizarea unor astfel de sisteme de detectie incendiu reprezinta una dintre masurile pe care le puteti lua pentru a va putea proteja in mod eficient bunurile dar si persoanele care se afla la un moment dat in cladire.

Insa, atunci cand vine vorba despre alegerea unui sistem de detectie incendiu lucrurile nu sunt atat de simple pe cat se crede in prima instanta.

Acestea trebuie selectate in functie de carcateristicile constructiei pentru care se adreseaza dar si de nevoile dictate de spatiul respectiv.

Tocmai de aceea este recomandat ca in momentul in care doriti sa achizitionati sisteme de detectie incendiu sa va adresati specialistilor pentru a putea sa faceti o alegere cat mai corecta.

Pentru a putea sa beneficiati de solutiile profesionale de la Helinick este necesar sa contactati specialistii astfel incat sa puteti primi o solutie pretabila pentru necesitatile dumneavoastra si in conformitate cu caracteristicile cladirii.

Acest lucru il puteti face fie prin a accesa website-ul companiei www.helinick.ro

Sau contactati reprezentantii Helinick la numarul de telefon:

0742 113 861

Solicitarea dvs va fi preluata in cel mai scurt timp posibil si veti putea sa beneficiati de echipamente performante dar si de suportul unei echipe de specialisti care sa instaleze sistemul.