Vara aceasta ne petrecem vacanta in Maldive

Bucuresti, 09.07.2014, Agentia de turism Triptailor

hoter meeru maldive triptailor.roInsulele Maldive sunt speciale. Istoria si specificul lor natural le fac un adevarat paradis in conservare. De aceea, turistii din intreaga lume vor sa ajunga pe acest taram unic in lume. Trecutul Maldivelor este marcat de marile civilizatii ale lumii, precum fenicienii, egiptenii si mesopotamienii iar gradinile subacvatice de corali, apele de un albastru electric si vegetatia luxurianta descriu o adevarata comoara turistica.

Si pentru ca Triptailor este un expert in destinatii exclusiviste, aveti ocazia de a profita de o vacanta in Maldive, organizat in cele mai mici detalii, pentru un sejur perfect.

O vacanta in Maldive, inseamna relaxare totala, confort fara limite si peisaje care ti se vor intipari pe retina. Plajele fine cu nisip alb sunt umbrite de palmieri si scaldate in apele cristaline ale Oceanului Indian, lagunele sunt de un turcoaz neimaintalnit, iar ofertele din Maldive in materie de cazare sunt definitia luxului.

Daca vreti sa cunoasteti diferenta dintre o simpla vacanta in Maldive si o experienta memorabila, consultati agentia de turism Triptailor. Ei s-au angajat sa ofere servicii premium la preturi avantajoase, investind pasiune si devotament in arta de a descoperi lumea. Lasati sejurul in Maldive pe mainile lor si te vei intoarce mai bogati din aceasta calatorie.

Aceasta agentie de turism online organizeaza vacante in Maldive, dar si in alte destinatii exotice precum Sri Lanka, Singapore sau Dubai. De asemenea, Triptailor este un maestru al planificarii lunilor de miere si al croazierelor in destinatii exclusiviste. Nici city break-urile in Europa nu sunt mai putin privilegiate.
Daca iubiti sa calatoriti, sa descoperiti minunile lumii si sa va bucurati de experiente de viata unice, Triptailor va invita sa consultati online ofertele pentru Maldive si celelalte idei de vacante din catalogul 2014.
Agentia de turism Triptailor
Adresa: Calea Plevnei 10, Apartament 1, Sector 1, Bucuresti.
Telefon: +40 212 301 360
Email: contact@triptailor.ro
Program: Luni-Vineri 9-18

The following two tabs change content below.