Turcia, iti ofera o vacanta de neuitat

photo-1508921747552-0450501051ad

 

Opteaza sa-ti petreci vacanta in cea mai interesanta zona de atractie Turistica, atractiva turcie.

 

Incarcata de istorie impletita cu modernismul, Turcia este tara primitoare care-ti da alta stare dintr-o zona in alta parcurgand chiar o distanta mica.

 

Atractiile din Turcia te invita in vacanta

 

Bosforul este atractiv si poti admira in tacere tipete de pescarusi care-si fac simtita prezenta, vapoatele care trec usor stapungand apa involburand-o si desigur cladirile impozante care-ti taie rasuflarea.

 

Sau poti alege din cele 13 regiuni care se profileaza in fata ta pentru a fi descoperite, daca vei alege un pachet din oferta Travel Idea focusat pe aceste destinatii, accesand site-ul nostru.

 

Toate destinatiile de vacanta pe care ti le oferim sunt cu atentie verificate de catre agentii de turism Travel Idea pentru ca ceea ce vei achizitiona in cadrul pachetului turistic sa fie corespunzator cu destinatia ta de vacanta atat din punct de vedere al atractiilor cat si serviciilor  din cadrul restaurantelor cat si cele referitoare la cazare Turcia . 

 

In Turcia, indiferent ce periplu ai alege in vacanta ta nu trebuie sa ratezi zonele fascinante incarcate de istorie, cum ar fi Moscheea Albastra din Istambul.

 

 Trebuie sa vizitezi neaparat terasele cu apa termala si ruinele Hierapolisului aflata la Pamukkale, destinatii aflate in pachetele noastre turistice care nu-ti ofera doar vizitarea unor obiective de interes ci si cazare Turcia in hoteluri de 4 si 5 stele, moderne care ofera servicii de foarte buna calitate atat in ceea ce priveste cazarea cat si servirea mesei.

 

Renumita statiune Antalya iti deschide orizontul spre plajele absolut superbe in care amenajarile si conditiile sunt deosebit de moderne, dar ai posibilitatea, ca tot aici sa vizitezi ruinele romane care te vor pozitiona in vremuri de mult apuse si vei retrai istoria la scara oferita de acest obiectiv turistic.

 

Toate propunerile noastre de vacanta iti ofera prilejul sa iti petreci vacante de vis fie ca vrei sa vizitezi anumite zone, agreezi plaja sau chiar vrei sa zbori cu balonul in Cappadocia, iar destinatiile propuse de noi iti vor aduce satisfactii atat in ceea ce priveste petrecerea timpului cat si a cazarii Turcia care impreuna cu serviciile se ridica la standarde inalte.

 

Accesaza site-ul propus si vei avea posibilitatea sa alegi din 64 de orase fiecare oferindu-ti alta panorama  si pe oricare l-ai alege vei avea atat bucuria de a cunoaste misterele istoriei, traditiile acestui popor minunat  pastrate inca din vechime cat si frumusetile acestei tari.

 

Desigur, toate pachetele de care poti beneficia, inclus cazare Turcia in spatii moderne, pe gustul tau.

 

Hai cu noi in Turcia si petrece-ti vacanta in cel mai placut mod sin care nu poate lipsi vizita la Bazarul de mirodenii sau cel de textile, decoratiuni si suveniruri de unde-ti poti lua placute si utile amintiri.

 

Te vei bucura ca un copil cand vei constata ca la fiecare colt de strada micutele tonete te astepta cu inghetata si dulciuri traditionale printre care si baclavale, halva si rahat turcesc .

 

Asta-i Turcia, generoasa din toate punctele de vedere si Travel Idea iti arata minunata ei fata.

 

The following two tabs change content below.

cipriansimian