Tu stii cum sa alegi tipul de hartie A4 in functie de intrebuintarile sale?

hartie A4

Hartie A4 disponibila in orice format

Una dintre cele mai des intalnite si utile inventii este tipul de hartie A4, cu toate ca folosind-o aproape zilnic nu realizam cat de importanta este si nici ce caracteristici speciale are. Exista mai multe tipuri de hartie A4 si de retinut este faptul ca aceasta nu este universala. Cu totii am observant ca un anumit tip de hartie poate fi potrivit pentru un task anume, insa total nepotrivit pentru altul.

Copiatorul sau imprimanta folosesc 99% din timp hartie A4 pe care o poti alege foarte simplu in functie de una dintre necesitati. Tot ce trebuie sa stii este tipul imprimantei pe care o folosesti (inkjet sau laser) si ce fel de document vei printa.

Print-urile de zi cu zi

Pentru documentele care se printeaza in fiecare zi acasa sau la birou (si apoi sunt aruncate), se recomanda folosirea unei hartii economice. De cele mai mule ori este folosita pentru uz curent, iar accentul cade pe functionalitate, nu pe aspect. Aici intra fax-urile, mail-urile sau informatiile pe care vrei sa le ai la indemana in format fizic pentru o perioada scurta de timp.

hartie A4

Flyere, invitatii sau brosuri

Printurile calitative vor face mereu impresie buna. Tipul de hartie A4 conteaza foarte mult, pe langa tipul de imprimanta pe care il folosesti. Astfel, ai nevoie de hartie speciala pentru inkjet sau laser. Caracteristicile acesteia ajuta la uscarea mai rapida a cernelii, datorita caruia stersaturile sau culorile deformate dispar. O hartie lucioasa si cu un grad de alb ridicat ofera documentului culori stralucitoare cu un contrast puternic. Aceasta hartie este intodeauna mai densa, asta insemnand ca scrisul imprimat nu va fi niciodata vizibil pe verso.

Hartie foto

Toti ne-am dorit la un mometdat ca fotografiile printate sa fie identice cu cele din aparatul nostru foto. Pentru asta avem nevoie de o hartie speciala pentru fotografii. Alegand hartia noi insine, reusim sa controlam costurile si calitatea fotografiilor. Optiunile sunt multiple, dimensiuniile variind in functie de imaginile pe care vrei sa le printezi. Variantele glossy sunt folosite pentru un aspect clasic, iar cele mate pentru un aspect mai deosebit.

DPAP iti usureaza alegerile

Astazi, hartie A4 este produsul cel mai des folosit de catre companii. Indiferent de domeniul de activitate, situatiile, mail-urile, scrisorile sau documentele de orice tip necesita a fi tiparite. O hartie ieftina acopera nevoile de baza pentru print-urile zilnice si documentele care urmeaza sa fie citite sau distribuite intr-un format fizic.

Alege acum din gama de hartie pusa la dispozitie pe platforma DPAP. Aici gasesti o gama variata de hartie A4, de cea mai buna calitate, de la producatori precum Xerox, Sky, Navigator, Multicopy, HP si nu numai.

The following two tabs change content below.