Tratamentele pentru îngrijirea pielii și nenumăratele lor beneficii

pexels-photo-286951

Fie că este iarnă sau vară, tratamentele pentru hidratarea, întinerirea sau exfolierea pielii noastre sunt bine venite și nu ar trebiui să neglijăm nicio parte a corpului nostru.

Așa că cel puțin odata la ceva timp putem să ne răsfățăm atat cu tratamente pentru pielea feței cat și cu cele pentru corp și astfel să ne păstrăm pielea sănătoasă dar să ne și bucurăm de cateva momente de relaxare și răsfăț.

Să nu uităm însă faptul că în cazul tratamentelor realizate în cabinetele medicale dar și cand vine vorba de cele aplicate acasă, trebuie să alegem doar produse de calitate pentru a nu risca să ne alegem cu vreo alergie sau exemă.

Ideal ar fi, să optăm pentru un concept care trece dincolo de ingrijirea clinică a pielii, punand la dispoziție cele mai eficiente și avansate tehnologii științifice existente în prezent cu produse, create printr-un multiproces pentru a livra formule distincte care actionează într-un mod diferit și oferă rezultate excepționale.

Unde și cum se realizează mai exact tratamentele pe pielea noastră?

Acasă  sau în cabinetele medicale poți avea parte de diferite tratamente, în funcție de ceea ce îți dorești să îmbunătățești la pielea ta și de nevoile medicale.

Există tratamente care accelerează vindecarea rănilor pre- și post chirurgicale și care reduc timpul de recuperare postchirurgicală. Acestea deobicei se realizează în cabinetele medicale dar există și numeroase creme, loțiuni sau tonere care pot fi aplicate acasă și ajută la vindecarea rănilor și la  refacerea pielii.

Tratamentele pentru piele pot fi soluția si pentru acneea și rozaceea. În acest caz, poate fi vorba de dermoabraziune, peeling chimic sau doar de niște creme și tratamente aplicate corespunzător acasa.

Tratamentele de piele pentru înfrumusețare, cum ar fi tratarea celulitei sau a vergeturilor și a petelor pigmentare se realizează în cabinetele de specialitate prin diferite metode dar există și numeroase produse, care aplicate regulat dau rezultatele dorite.

Defapt ce beneficii au tratamentele pentru piele și de ce nu ar trebui ignorate?

În primul rand, îngrijirea și hidratarea pielii pentru a nu ajunge la afecțiuni mai grave, mai ales iarna sau vara cand temperaturile devin extreme.

Apoi, tratarea cicatriciilor și rănilor rămase dupa un accident nefericit sau în urma unei operații.

Tratamentele pentru piele ne ajută să ne revenim la forma inițială și după o sarcină, ne tonifică pielea, tratează impuritățiile și semnele inestetice. 

Astfel tratamentele pentru piele au și rol estetic, redandu-ne aspectul fizic dorit prin refacerea texturii pielii și eliminarea surplusului , a vergeturilor sau a celulitei.

Cele mai noi tratamente se bazează pe tehnologia apei distilate. Acest proces avansat și complex creează microemulsii stabile, Apa/Ulei/Apă și poate avea beneficii de neegalat prin reducerea pierderii transepidermale a apei prin stimularea factorului natural de hidratare.

Astfel, tratamente pentru piele noi și tot mai îmbunătățite apar frecvent și nu ar trebui să ne refuzăm beneficiul de a ne trata pielea corespunzător dorințelor și nevoilor noastre dar fără să ajungem să abuzăm de ele.

Un tratament pentru piele poate fi o oportunitate de a trata ceea ce ne supără, dar în același timp și un moment de care să frofităm pentru a ne relaxare și răsfăța după o zi încărcată.

Pentru gama de produse profesionale Medicalia, apasati click aici!

The following two tabs change content below.

cipriansimian