Tratamente profesionale pentru par

lotiune-cu-keratina-pentru-parul-vopsit-si-degradat-restructuring-lotion-with-keratin-kaypro-40-148626

Paruleste un cadru al frumusetii, pe care o potiaccentua, si, dacaestenecesar, ascunzanddefecteleaspectului. Prinurmare, parul are nevoie de ingrijirezilnica. Este foarte important saintelegi ca ingrijireaparului, ca oricealta parte a corpului, trebuiesa fie constanta. Nu itipotiingrijiparultimp de o lunasaudouasiapoisauiti de el, sperand ca varamanesanatospana la sfarsitulvietii. Fiiconsecventasiasigura-iingrijireacorecta cu tratamente profesionale pentru par. In plus, de-a lungulvietii, stareaparului, ca urmare a stariicorpului, se schimba in functie de fondul hormonal, de bolileconcomitente, de mediusi dinmultealtecauze.

Pentruingrijireaparuluicompetentasieficienta cu tratamenteprofesionalepentru par, este important sadeterminicorecttipul de par, altfelexistariscul de agravare a stariiacestuia. Parulesteimpartit in normal, uscat, grassimixt. 

  • Parul normal  este elastic, moderatsubtire, nu preauscatsi nu foartegras, scalpulfaramatreata, oferindpieptanareusoara. 

  • Paruluscat  estemaisubtire, estefragilsi se scamoseazausor. 

  • Parulgras  estemaigrosdecatfirul normal, acoperit din abundenta de grasimi, estemai elastic siabsoarbemaiputinaapa. 

  • Intreprincipaleletipuri de par, existaforme de tranzitie: moderatsauexcesiv de uscat, moderatsauexcesiv de gras. 

Tratamenteprofesionalepentru parProduse de ingrijireeficiente

Ingrijireaobligatorie include  tratamenteprofesionalepentru par. Din intregulspectru de proceduri de ingrijire a parului, spalareaesteceamaiimportantacomponenta, deoareceurmaresteatatobiectiveigienice, cat sipecelecosmetice. Pentruspalareaparuluiexistasampoaneprofesionale, masti de par profesionale, vopsea de par profesionalasi de asemenea, oxidant de par special pentruvopseauaprofesionala.  

Pana in prezent, celmai important luptatorpentrupuritateasisanatateaparuluiestemasca de par profesionalasiapoifolosireasamponuluiprofesional, concepute special pentrutipul tau de par. Rezultatelepozitive ale utilizariitratamentelorprofesionalepentru par, pot fi considerate parulcurat, absentagrasimii, stralucireaparuluidupauscare, absentairitariiscalpuluisiabsentaelectrizarii. Pentru a intelegedaca un samponestesau nu estepotrivitpentru tine, estesuficientsa-l folosesti de una, douaori. Insapentru a ajunge la concluzia ca un tratamentesteeficientpentruparul tau, trebuiesailfolosesti in mod regulatcelputincatevasaptamani. In plus, un tratamentprofesionalpentru par artrebuisaindepartezeelectricitateastaticasi, celmai important sa-l hraneasca cu proteine, umiditatesinutrienti.

Tratamenteprofesionalepentru par – Tipuri 

Tratamentulparului cu mijloaceprofesionaleimplicadiferiteprocedurisimanipularifolosindprodusecosmeticespecializate. Printrecelemaieficienteproceduriestemasajulscalpului cu produsecosmeticeprofesionale, care amelioreazaspasmelevasculare, activeazacirculatiasangelui, restabilestealimentatiafoliculilor de par. 

Mezoterapiaeste o procedurafoarteeficienta, care consta in administrareasubcutanata a unuimezococktail cu un continutridicat de vitaminesiminerale. Procedura se desfasoaranumai in clinici de specialitate. 

 

Tratamenteleprofesionalepentru par suntconcepute special pentrutratamentulparuluislabit, fragil, predispus la cadere. Gama include sampoane, balsamuri, mastisimedicamentepentru a prevenicadereaintensa a parului. Componenteunice de originevegetala, a caroreficientaesteconfirmataprinstudiiclinice, stimuleazacrestereaparului, asigurand o ingrijireblanda a scalpului, normalizeazaechilibrul, activeazanutritiaintensiva a radacinii, hranesteprofundsirestabilestestructurafirului de par.

Alege cele mai bune si profesionale tratamente pentru par de pe https://www.kaypro.ro/tratamente 

The following two tabs change content below.

MadalinaG

Comunicatele companiei MadalinaG (vezi toate)