Traininguri, Cursuri, Programe de Dezvoltare Personala | CODECS

dezvoltare_personala

Dezvoltare Personala

Distanta dintre visele tale si realitate se numeste ACTIUNE – Anonim.
Actioneaza acum prin inscrierea la unul dintre cursurile de dezvoltare personala.
Daca esti interesat in a descoperi noi orizonturi in ceea ce te priveste, CODECS iti pune la dispozitie programe de dezvoltare personala.
Daca esti in cautarea unor tehnici de imbunatatire a comunicarii, daca iti doresti sa ai prezentari cu impact, sau poate sa deprinzi modalitati de eficientizare si organizare a timpului, te invitam la traininguri practice cu sesiuni interactive si eficiente. Poti descoperi metode de crestere a inteligentei emotionale EQ sau poti exersa comunicarea la interviu. Afli de la specialisti cum poti lua decizii corecte sau iti poti imbunatati dictia dar si tehnicile de improvizatie.
Parcurgand aceste programe, increderea ta in propria persoana va creste, vei avea o eficacitate sporita in activitatile importante pentru tine, iar toate acestea pot contribui major la avansarea in cariera. Vei avea posibilitatea sa descoperi oameni si informatii noi, iar trainerii nostri te vor incuraja sa gasesti modalitati inedite de exprimare.

Seteaza-ti un obiectiv din dezvoltarea ta!

Noi credem in dezvoltarea potentialului uman, si in acest sens, iti oferim posibilitatea de a participa la un training de dezvoltare personala, sau, de ce nu, la mai multe.
Te ajutam sa devii o varianta imbunatatita a ta.

 

Pentru inscrieri si informatii un consultant CODECS poate fi gasit la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau prin e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro

The following two tabs change content below.
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.