Tot ce trebuie sa stii despre un aparat de indosariat

aparat de indosariat

Daca vrei sa obtii documente indosariate in mod profesonist acasa si nu stii cum, alege sa utilizezi un aparat de indosariat pentru a-ti usura munca. Poti alege unul cu sina din plastic, metalica sau cu bagheta termica daca iti doresti sa faci o impresie excelenta la urmatoarea prezentare, sedinta sau oferta. aparat de indosariat

Utilitatea unui aparat de indosariat

Accesorile de birotica si papetarie fac parte dintr-o gama variata de produse. Printre acestea se afla si un aparat de indosariat care are ca scop legarea documentelor intr-o spira de plastic ce ofera avantaje foarte importante fata de filele de protectie de plastic, de dosarele cu sina sau din carton. Organizarea documentelor este necesara si importanta oriunde te-ai afla, nu doar la birou, cat si acasa, deoarece un document greu de gasit se poate dovedi o pierdere imensa, de timp, costisitoare si enervanta. Atat accesibilitatea acestui produs, cat si utilitatea lui in organizarea cu grija a documentelor acasa sau la birou il propulseaza in lista de produse de birotica sau papetarie.

Clasificarea este urmatoarea:

Cu toate ca seamana cu perforatoarele de documente, acesta se deosebeste prin presa mecanica pe care o are pentru a gauri colile de hartie. Diferenta consta in numarul de gauri necesare pentru folosirea unei spire de plastic, de forma capetelor de perforare. Aparat de indosariat cu spira Foloseste un sitem tip parghie pentru perforarea colilor, pentru deschiderea spirei care tine loc de cotor si pentru introducerea hartiilor pe inelele spirei. Rezultatul consta intr-un document care estetic arata foarte bine, se deschide foarte usor la 180 sau chiar la 360 de grade si poate fi citit foarte usor fara a fi indoit cotorul. Aparat de indosariat cu spira de plastic Cu ajutorul acestuia, poti scoate si adauga oricand doresti foi in document, iar prin adaugarea unor coperti capata un aspect mai ingrijit, foarte cautat in unele medii profesionale. Aparat de indosariat cu spira metalica Acestea au un caracter mai permanent, deoarece poti deschide si inchide spirele pentru a adauga sau scoate hartii din document, dar metalul va ceda dupa doua sau trei astfel de operatiuni. Spirele metalice sunt utilizate mai mult pentru aspectul lor profesionist, dar sunt practice doar pentru calendare, documente sau agende. Aparat de indosariat termic Acest tip foloseste o bagheta de plastic care are forma literei U pe interiorul careia se regaseste un clei special activat la caldura. Acestea au rolul de a asigura un cotor fix pentru document.

The following two tabs change content below.