Top 5 culori pentru buchetele de trandafiri

buchet-de-13-trandafiri-rosii.jpg-600x600

Florile de orice natura au fost inca din timpuri stravechi indragite de femei, fiind un important element de decor sau pur si simplu un simbol al gingasiei si frumusetii. Suntem inconjurati de flori peste tot, fie ca alegem sa le admiram in natura, fie din florarii sau chiar si online. Buchetele de trandafiri sunt cele mai populare flori intalnite deoarece pot fi alese in diverse culori, in diferite aranjamente si sunt florile care transmit un mesaj, indiferent de persoana care le primeste. Click aici  pentru mai multe aranjamente.

De obicei, oamenii tind sa asocieze trandafirii cu iubirea sau cu romantismul, inca atunci cand alegi buchete trandafiri colorate, este bine sa ai in vedere urmatoarele sfaturi.

 

Buchetele de trandafiri rosii reprezinta iubire

Cu siguranta buchetele de trandafiri rosii sunt cele mai apreciate si cele mai cumparate pentru persoanele dragi din viata noastra. Fapt deja cunoscut, trandafirul rosu reprezinta iubirea si romantismul si este un prilej de demonstrare a afectiunii fata de cineva. Desi sunt potrivite pentru persoanele iubite, vom intalni buchete de trandafiri daruite pentru diverse ocazii, deoarece ele au devenit in timp un cadou clasic, cu care nu poti da gres.

 

Buchetele de trandafiri roz reprezinta admiratie

Cand spunem roz, ne gandim la acel roz pal, deschis si nu neaparat la un roz aprins. Buchetele de trandafiri roz exprima gingasie si blandete. Fiind o culoare cuminte si care este si des intalnita in imbracamintea femeilor, rozul va fi potrivit atunci cand vrem sa oferim cuiva drag un buchet de trandafiri special. Putem oferi aceste buchete de trandafiri atunci cand vrem sa felicitam pe cineva pentru o reusita sau un succes, astfel demonstrandu-ne admiratia.

 

Buchetele de trandafiri albi reprezinta inocenta

Simbol al sufletului pur si al bunatatii, trandafirul alb este potrivit pentru orice persoana apropiata care iti inspira incredere dar si pentru copii. De cele mai multe ori vom intalni buchete de trandafiri albi la evenimente precum casatorie, stare civila, botez. Insa mai mult decat atat, buchete de trandafiri albi se pot oferi persoanelor apropiate in semn de ganduri bune, apreciere sau la evenimente foarte importante din viata lor.

 

Buchetele de trandafiri galbeni reprezinta prietenia

Trandafirul galben este un simbol al prieteniei, al bucuriei. Buchetele de trandafiri gabeni au un aer vessel, jucaus si este perfect pentru orice ocazie, oferit unui prieten sau amic. Galbenul este o culoare calda, insa voioasa, asa ca un buchet de trandafiri galbeni pot transmite ganduri bune, felicitari sau orice alt gand bun cuiva. Ofera trandafiri galbeni prietenilor si apropiatilor tai si cu siguranta le vei face ziua mai buna!

 

Buchetele de trandafiri mixte

Daca esti in impas si nu doresti sa transmiti un mesaj foarte profund sau nu vrei sad ai gres, alege buchetele de trandafiri multicolore. De cele mai multe ori, buchetele de trandafiri colorati exprima multa bucurie si se pot oferi in majoritatea ocaziilor, deoarece nu transmit un mesaj clar, precum trandafirii rosii sau cei albi. In plus de asta, un buchet mixt va fi apreciat pentru multitudinea de culori si frumusetea lui!

 

The following two tabs change content below.

cipriansimian