Te invitam la cel mai tare curs de make-up din Bucuresti!

georgiana_codinca_makeup_bucuresti10

Deoarece oamenii sunt din ce in ce mai atenti cu felul lor de a arata pe strada sau la diferite evenimente mondene, cursurile de make-up au devenit extrem de populare in ultima vreme. Dar este foarte greu sa-ti dai seama pe care sa-l alegi. Pe langa faptul ca vor sa invete mai multe despre aceasta arta a machiajului profesionist, majoritatea femeilor isi doresc sa profeseze in domeniu ca make-up artist, dupa terminarea studiilor de profil. Academia de Make-up Georgiana Codinca iti ofera cele mai bune cursuri de make-up din Bucuresti, pentru ca tu sa gasesti aici resursele necesare pentru a construi o cariera solida in industria de beauty.

Nu pierde ocazia de a afla totul despre arta machiajului si inscrie-te acum la cursurile de make-up sustinute de cei mai buni traineari din domeniu: Georgiana Codinca si Alexandra Flamanzeanu. Locurile sunt limitate si trebuie sa te grabesti daca vrei sa nu pierzi timpul cu alte cursuri de slaba calitate. Aici, ai sansa sa inveti nenumarate tehnici si stiluri de machiaj de la expertii cunoscuti in arta de beauty si ai ocazia sa cunosti multe vedete in cadrul demonstratiilor de practica. Cursurile de machiaj te vor sustine in construirea unei cariere solide ca si make-up artist, acestea fiind acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului. La finalul lor, primesti o diploma in dublu exemplar, recunoscuta la nivel international.

Beneficiile oferite de cursurile de make-up la scoala Georgianei Codinca sunt urmatoarele:

1. Dupa finalizarea cursului, vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Invatamantului si de Ministerul Muncii. Un exemplar va fi in romana, iar altul in engleza. Astfel, daca te gandesti sa profesezi ca si make-up artist in afara tarii, vei putea face mult mai usor acest lucru.

2. Academia de Beauty Georgiana Codinca este singura scoala de machiaj care detine un contract cu o televiziune, si anume Antena 1. In prezent, finalistii cursurilor noastre fac parte din echipa emisiunii “Chefi la cutite”, de la Antena 1. Fetele si-au gasit mult mai usor acest job datorita scolii de make-up artist si datorita incurajarii oferite de Georgiana Codinca.

3.    Vei cunoaste si vei lucra cu traineri talentati, pozitivi si foarte apreciati de profesionistii din aceasta bransa.

4.     Vei intalni fata in fata vedete romanesti la demonstratiile de machiaj la care vei lua parte.

5.     Iti doresti sa inveti arta machiajului cu cele mai bune produse de pe piata? La noi gasesti cele mai cunoscute branduri pentru ca ne mandrim cu un standard al calitatii foarte ridicat.

6. Locatia unde se desfasoara cursurile este una exclusivista: str. Jules Michelet, nr. 7, sector 1, Bucuresti.

Profita si tu de ocazia de a lua parte la cele mai bune cursuri de make-up din Bucuresti si contacteaza Academia de Beauty Georgiana Codinca pentru mai multe detalii! Suna la 0784.436.436 sau trimite un e-mail la office@georgianacodinca.ro si inscrie-te la urmatorul curs de make-up. Nu vei regreta!

The following two tabs change content below.

Comunicatele companiei georgianacodinca (vezi toate)