Tavane extensibile intr-o gama variata si la preturi imbatabile

Tavane-lucioase-tip-oglinda-250-500x500

 

 Suntem prezenti pentru tine pe piata  amenajarilor interioare si-ti oferim tavane extensibile a caror raport pret si calitate este imabatibil.

De ce spunem acesta?

Pentru ca dupa ce efectuam gratis masuratoarea, beneficiati de consultanta pentru a alege modelul  pentru tavane extensibile acesta putand  fi pe mai multe nivele, sa aiba portiuni curbilinii sau elemente 3D .Totodata este necesar sa alegeti si textura acestuia care poate fi mata, lucioasa, translucida sau chiar textila.

Pretul pentru tavane extensibile se calculeaza in functie de elementele de mai sus la care se adauga dimensiunea tavanului respectiv  si acesta nu depaseste pretul unui tavan clasic respectandu-se tehnologia de executie si de montaj.

Despre montajul tavanelor extensibile si gama acestora

Daca doresti sa comanzi tavane extensibile si te-ai informat despre acestea accesand www.vipcasa.ro trebuie sa stii ca intr-o camera obisnuita iti putem monta tavanul in 3-4 ore si la o distanta de 2-3 zile de la luarea masurilor, in functie de gredul de ocupare al specialistilor nostrii.Un exemplu ar fi acela al unei incaperi  care necesita montajul unui tavan care are dimensiunea de 20 mp si 4 colturi drepte. In cazul in care sunt colturi suplimentare sau portiuni concave si convexe, treceri la diferite nivele, timpul de executie va creste fiind necesare manoperi suplimentare.

Daca iti plac si te atrage gama de tavane extensibile  mate, trebuie sa stii ca acestea au aspect usor rugos si sunt intrucatva asemanatoare cu tavanele zugravite in mod obisnuit.Acestea, fata de tavanele lucioase, nu reflecta lumina si obiectele.Totodata, nu creaza senzatia de volum mai mare al incaperii.

Insa este bine de stiut ca paleta de culori este mult mai bogata pentru texturile lucioase decat in cazul celor mate.

Trebuie insa sa te decizi si sa alegi cu atentie culoarea deoarece nu este indicata vopsirea ulterioara a acestora.

Iti mai propunem si tavane extensibile satinate. Acestea se pot confunda cu cele mate dar exista o mica diferenta si anume aceea ca suprafata nu este rugoasa ci neteda si au un usor luciu. Ambele sunt extrem de elegante si de versatile in crearea unui design interior.

 Crearea oricaror tavane extensibile pot implica o serie intreaga de proiecte de la cele mai simple la cele mai complexe si lucram atat dupa proiecte proprii cat si folosind alte idei, scopul nostru fiind acela de a satisface cerintele clientului.

Avem parteneriate cu diferite companii de  design interior si acestea ne acorda sprijin sa putem aborda orice proiect indraznet, astfel ca in mod continuu suntem provocati sa ne depasim limitele si sa cream tavane extensibile unice si de bun gust.

Daca in timpul proiectarii nu ai avut in vedere sa adaugi suficiente corpuri pentru iluminat si iti dai seaman dupa montaj ca iti doresti mai multa lumina, te consiliem si ti le putem adauga, astfel incat sa poti fi pe deplin multumit.

Intrucat atat materialele cat si manopera pentru astfel de lucrare sunt realizate de catre specialisti, iti acordam garantie pentru o perioada de 10 ani ceea ce faca ca sa-ti amortizezi foarte usor si sigur costurile.

Te asteptam pentru a fi beneficiarul unui nou concept modern si util oferit de noi.

The following two tabs change content below.