Tavane extensibile 3D la super oferta!

168

Designerii profita din plin de tehnologia moderna sofisticata pentru a crea interioare fantastice. Una dintre optiunile de design pentru suprafata tavanului este utilizarea unui efect 3D. Ideea de tavane extensibile 3D VIP Casa se bazeaza pe capacitatea ochilor unei persoane de a vedea obiectele din apropiere in relief si volum. Pentru a crea astfel de structuri, se utilizeaza atat plafoane de tesaturi, cat si plafoane de film cu diverse texturi.

Ce este un tavan extensibil de 3D

In planul de constructie a tavanelor extensibile 3D nu exista diferente fata de tavanele extensibile obisnuite. Ele sunt, de asemenea, instalate folosind baghete sau structuri de forma, folosind sisteme de harpon sau pin-on ca elemente de fixare. Principala diferenta este prezenta unei imagini tridimensionale care transforma o panza simpla intr-o imagine plina de viata. Baza grafica realista este panza, realizata in orice culoare si nu exista restrictii, deoarece totul depinde de imaginatia designerului si preferintele clientului. Tehnologia moderna a arhitecturii 3D face posibila crearea de imagini tridimensionale. Tema imaginii poate fi destul de diversa, deoarece nici aici nu exista limite. Imaginile sunt aplicate nu numai pe plafonul stretch, ci, modelul este dezvoltat in continuare cu trecerea la pereti. Tavanele extensibile 3D sunt realizate pentru a crea un interior armonios si incredibil de atractiv, chiar si intr-o camera mica.

Avantaje plafoane extensibile 3D

Avantajele unui astfel de plafon sunt urmatoarele:

  1. Grija usoara. Plafoanele 3D practic nu au nevoie de ingrijire. Suprafata are o acoperire antistatica, astfel incat nu se acumuleaza praf pe material. Orice contaminare poate fi indepartata cu usurinta prin mijloace speciale.
  2. Rezistenta la factori externi. Plafoanele 3D tolereaza umiditatea, schimbarile bruste de temperatura, lumina soarelui.
  3. Durata lunga de viata. Atunci cand alegi un plafon stretch de calitate de la un producator fiabil, plafoanele vor dura 10-15 ani. Acest lucru este in special apreciat de clientii care doresc sa uite de reparatii pentru o lunga perioada de timp.
  4. Efect vizual original. Datorita tavanelor 3D, este posibila marirea vizuala a spatiului. Datorita desenului sau formei originale, te poti “juca” cu usurinta cu volumul camerei.
  5. Instalare rapida. Instalarea plafoanelor 3D are loc destul de repede, iar dupa finalizarea sa, practice nu ramane nicio urma de mizerie.  
  6. Protectia mediului. Materialul tesaturii, colorantul si alte componente ale structurii nu prezinta pericol pentru sanatate.
  7. Nivel ridicat de protectie. Tavanul 3D iti permite sa protejezi camera de inundatii si sa pastrezi integritatea mobilierului si alte optiuni pentru finisarea camerei.
  8. Ascunderea comunicatiilor si imperfectiunilor plafonului de baza.

Tehnica de producere a plafoanelor 3D

Tavanele false 3D sunt create atat pe tesatura cat si pe film. Astazi se poate tipari pe panza absolut orice imagine. Modelarea se realizeaza in programe speciale, unde prin trasarea unei imagini poti vedea cum va arata intr-o forma tridimensionala. Imaginea este imprimata pe o imprimanta specializata capabila sa reproduca rezolutia imaginii pe panza. Imaginea este aplicata atat pe intreaga panza, cat si pe partile sale individuale. De asemenea, pentru imprimare sunt potrivite toate tipurile de tesaturi. Insa, trebuie avut in vedere faptul ca materialul imprimat este limitat la o latime de 5 metri. 

The following two tabs change content below.