Stefan Banica Jr. va concerta in AFI Palace Ploiesti

Concert Stefan Banica Junior_1 August_AFI Palace Ploiesti (Medium)

Cu ocazia campaniei „Christmas In July”, desfasurata de AFI Palace Ploiesti, Stefan Banica Jr. va susține un concert inedit in parcarea centrului comercial, in seara zilei de vineri, 1 august 2014.

Fanii indragitului artist vor fi surprinsi cu un repertoriu variat si vor putea asculta piesele lor preferate, in cadrul unui spectacol fastuos.

Evenimentul marcheaza finalul campaniei „Christmas in July”, care a adus in mijlocul verii sarbatoarea bucuriei si a cadourilor, alaturi de o multitudine de activitați antrenante pregatite clienților centrului comercial.

Campania „Christmas in July” se doreste a deveni o tradiție in AFI Palace Ploiesti, pornind de la ideea ca nu doar in decembrie te poți bucura de cadouri si de intalniri cu cei dragi. Adaptat sezonului estival, Craciunul a fost sarbatorit pe perioada lunii iulie in AFI Palace Ploiesti, printr-o serie de evenimente tematice.

Cei mici au participat la sesiuni de gatit si decorat turta dulce, langa Resedința de Vara a lui Mos Craciun, iar cei mari au primit cadouri surpriza la cumparaturi de minim 200 Lei, sau prin participarea la concursuri dedicate pe pagina de Facebook www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.

Luna august va debuta cu mai multe surprize, inclusiv inceperea campaniei „Mega Lichidare de Stoc”, care le va oferi tuturor posibilitatea de a-si achiziționa produsele mult dorite cu reduceri de pana la 70%.

Vara aceasta, toata lumea merge la AFI!

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Ploiesti puteti accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Ploiesti.

 

 

Despre AFI Palace Ploiesti

 

AFI Palace Ploiesti detine peste 100 de branduri renumite national si international, primul patinoar acoperit si cele mai mari piste de skateboard din judetul Prahova. In AFI Palace Ploiesti, clientii au la dispozitie Moving Express, CORA, Car Wash, Flanco, eMAG, UPC, Intersport, Raiffeisen Bank, Carturesti, JPB, Sabon, Parfois, DM, Plafar, ARSIS Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, Animax, SAMSUNG, Be in Time, Top Shop, Orange, GERMANOS, Samsonite, INMEDIO, Optinova, KULTHO, Filicori, Doelpan, Douglas, H&M, Quantum Exchange, Tailors, Optiplaza, SALON PRO, Moa, PBA, Golden Rose, Bobo Bun, VOSTOK SPIRIT, AFC GSM, Anisia, ZIMBRIA, Autograf, Perfect Nails, Eco Clean, B&B, Reserved, Jack&Jones, Musette, Evidence, Motivi, Salamander, IL PASSO, ALDO, JOLIDON, BSB, MONDEX, Yves Rocher, MADO, ROYAL CARO, Why Denis, Massini, Braiconf, Sevda, Lee Cooper,  Colins, Koton, Kenvelo, CCC, NIKE, Bigotti, Promod, Noriel, Amsterdam, Golden Rose, Kendra, Just Cosmetics, TUI Travel Center, Time Out, Cropp Town, Smyk, Suvari, House si multe altele. Zona de restaurante ofera o gama larga de optiuni internationale, inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, bucataria italiana prin Pizza Dominium si Pizza Bonita,  restaurantul libanez Al Wady, Potatoes & Grills, Salad Box si Betty Ice, Zappa Bistro&Bar. In ceea ce priveste partea de divertisment si petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploiesti pune la dispozitia vizitatorilor o  gama larga de variante: Zappa Club & Lounge, un patinoar interior de 500 mp functional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joaca pentru copii in interiorul mallului, piste de skateboard, un cinematograf Cinema City cu peste 1200 de locuri si 6 sali digitale performante, o zona cu console Play Station si o selectie variata de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiaza de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate in parcarea subterana.