Stefan Banica Jr. va concerta in AFI Palace Cotroceni

Concert Stefan Banica Junior_31 Iulie_AFI Palace Cotroceni

Cu ocazia campaniei „Christmas In July”, desfasurata de AFI Palace Cotroceni, Stefan Banica Jr. va sustine un concert inedit pe patinoarul din interiorul centrului comercial, in seara zilei de joi, 31 iulie 2014.

Fanii indragitului artist vor fi surprinsi cu un repertoriu variat si vor putea asculta piesele lor preferate, in cadrul unui spectacol fastuos.

Evenimentul marcheaza finalul campaniei „Christmas in July”, care a adus in mijlocul verii sarbatoarea bucuriei si a cadourilor, alaturi de o multitudine de activitati antrenante pregatite clientilor centrului comercial.

Campania „Christmas in July” se doreste a deveni o traditie in AFI Palace Cotroceni, pornind de la ideea ca nu doar in decembrie ne putem bucura de cadouri si de intalniri cu cei dragi. Adaptat sezonului estival, Craciunul a fost sarbatorit pe perioada lunii iulie in AFI Palace Cotroceni, printr-o serie de evenimente tematice.

Cei mici au participat la sesiuni de gatit si decorat turta dulce, langa Resedinta de Vara a lui Mos Craciun, iar la terasele din mall, clientii s-au delectat cu petreceri exotice si au sarbatorit Craciunul in stil Hawaian.

Luna august va debuta cu mai multe surprize, inclusiv inceperea campaniei „Mega Lichidare de Stoc”, care le va oferi tuturor posibilitatea de a-si achizitiona produsele mult dorite cu reduceri de pana la 70%.

Vara aceasta, toata lumea merge la AFI!

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni, puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

 

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

 

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.