Sezonul 6 al serialului „Pe urmele antichitatilor” incepe la HISTORY®

HISTORY - Pe urmele antichitatilor (2) (Small)

Serialul „Pe urmele antichitatilor” sarbatoreste Halloweenul la HISTORY®, prin lansarea celui de-al saselea sezon pe 31 octombrie. Cautatorii de antichitati descopera o serie de relicve infricosatoare si incearca sa il gaseasca pe „Omul-Cartita” in Pennsylvania. Noile episoade vor fi difuzate in fiecare vineri, la ora 22:00.

Intr-un episod special de o ora, Mike Wolfe si Frank Fritz, cei doi priceputi anticari ce bat drumurile in cautarea “aurului” american, intra in subteranele din Pennsylvania pentru a-l gasi pe „Omul-Cartita”. Mai tarziu, acestia cauta relicve abandonate intr-un parc de distractii din Oklahoma.

Atmosfera devine infricosatoare cand Mike si Frank fac turul unei foste inchisori. Considerat bantuit, acest urias penitenciar este unul dintre cele mai intunecate si infioratoare locuri in care baietii au cautat vreodata antichitati.

Nimic nu ii poate opri pe cei doi detectivi ai antichitatilor, experti anticari si, in acelasi timp, istorici, care sunt pregatiti sa faca orice pentru a descoperi comori ascunse.

Mai multe informatii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

 

Despre HISTORY®

HISTORY® este o televiziune factuala ce prezinta o multitudine de personaje care impartasesc povesti din trecut si din prezent. La HISTORY®, limitele sunt impinse pana la extrem, negocierile sunt castigate si noi detalii inedite ies mereu la iveala.

HISTORY® este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA in 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunile HISTORY si HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube