Servicii DDD profesionale realizate de o firma autorizata

servicii-ddd

Serviciile de tip DDD au crescut foarte mult in ultima perioada datorita cresterii gradului de constientizare al necesitatii unor astfel de servicii. Acronimul DDD vine de la Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie. Aceste 3 servicii ajuta in eliminarea si protejarea spatiilor impotriva tuturor daunatorilor, pornind de la gandaci si tantari, pana la soareci, sobolani si paraziti.

Chiar daca in piata gasim diverse solutii de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, trebuie stiut faptul ca substanta activa din aceste solutii este una cu un grad de concentratie mic. O concentratie mare poate fi periculoasa pentru oameni, mai ales daca acesta nu este utilizata cum este indicat sau este depozitata necorespunzator.

Pentru o eficienta maxima pentru aceste servicii DDD este indicat sa apelezi la o firma autorizata. Doar aceste companii care presteaza servicii DDD si care au obtinut toate autorizatiile necesare dispun de substante toxice cu concentratii mari, care atrag de la sine o eficienta sporita.

Cum sunt prestate serviciile DDD

Orice lucrare DDD trebuie sa inceapa cu o etapa de analiza. In cadrul acestui prim pas este analizat spatiul contaminat, sunt indentificate tipurile de daunatori prezenti, este stabilit gradul de contaminare si sunt etichetate anumite zone ca fiind cheie.

In functie de datele stranse in acesta prima etapa de analiza, echipa care presteaza serviciile din sfera DDD decid care sunt metodele, tehnicile, aparatura sau substanta toxica care va fi utilizata in proces.

In functie de tipul de serviciu DDD, deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, metoda de interventie difera. De exemplu deratizarea este efectuata prin intermediul unor cutii de plastic sau carton cu doua sau mai multe intrari in care sunt plasate momeli solide pentru soareci si sobolani.

Dezinsectie poate fi efectuata prin intermediul unor generatoare care creaza un nor dens de substanta toxica (specific pentru spatiile exterioare sau industriale) sau prin intermediul unor pompe cu presiune care pulverizeaza substanta toxica intr-un strat subtire si uniform.

Dezinfectia este realizata prin intermediul unui echipament specific, care pulverizeaza substanta sub forma unui nor dens, concentrate pe o raza mica, aproximativ 1 metru.

Recomandari pentru servicii DDD

Daca ai nevoie de o lucrare de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, trebuie sa apelezi la o firma care presteaza servicii DDD autorizate. Acesta este cel mai important aspect de catre trebuie sa ti cont.

Ulterior trebuie sa urmaresti echipa de interventie, astfel incat acesta sa nu sara peste etapa de analiza deoarece este punctul esential care aduce eficienta oricarui tip de serviciu DDD.

The following two tabs change content below.

Indila Iordache