SecuritInternational.ro – Sisteme de profile PVC pentru tamplarie PVC de clasa A destinate izolarii termice

tamplarie-pvc

Cele mai avantajoase solutii pentru ferestre si usi recomandate de specialistii companiei Securit International sunt dotarile pe baza de tamplarie PVC cu profile EXTRUPLAST ce dispun de o durata de viata in medie de 50 de ani si izoleaza termic incaperile si astfel beneficiati de tot confortul necesar pentru imbunatatirea calitatii vietii dvs.

Profilul ferestrelor cu taplarie pvc este fabricat mai ales in tari ca Germania, acesta fiind asezate de specialisti in clasa A energetica , ELE incadrandu-se in toate standardele europene de profil. Acestea, sunt dotate cu o armatura de 1,5 mm carre e confectionata dintr-un otel zincat pe interiorul lor.

Tipurile specifice de sticla din care sunt facute, pot fi impartite in mai multe categorii. Putem sa vorbim atat despre sticle ce au cate doua foi de geam, dat si de sticle cu 3 foi de geam.

Vitrajul lor poate sa aibe latimi ce se incadreaza intre 24 si aproximativ 32 mm. Sticlele ce sunt folosite la fabricarea acestor ferestre din pvc, pot sa aiba mai multe grade in privinta protectiei solare, dupa cum variaza preferintele clientilor.

Profilele ferestrelor cu tamparie pvc pot sa aiba latime de aproximativ 76 mm, si deasemeni, 5 sau poate 6 camere de aer. Acestea sunt elaborate cu design placut ochiului, ce este in pas cu tendinte bnou aparute pe piata de profil.

Acestea sunt de regula fabricate in Germania incadrandu-se, conform specialistilor din acest domeniu, in clasa A energetica, si in conformitate cu toate standardele europene.

Grosimea pe care o au peretii acestora e de circa 3 mm, si armatura are grosimea de circa 1,5 mm, ea fiind confectionata dintr-un otel zincat la interior.

Clientul poate sa aleaga intre sticlele care au doua sau trei foi de geam, in functie de care sunt preferintele si necesitatile lui, iar in privinta vitrajul, poate sa aiba o latime undeva intre 24 mm, pana la circa 40 mm. Sticlele pot sa fie realizate cu un gradul al protectiei solare ales de catre cumparator, tinandu-se cont de ce isi doreste.

In acelasi timp, se poate aminti faptul ca pot fi confectionate ferestre din material care este de tip pvc si care au latimea profilului de circa 88 mm, avand si pana la sase camere de aer ce sunt incorporate.

Profilele pentru tipul acesta de ferestre ce au fost prezentate anterior sunt de o ultima generatie, prezentand un design si o estetica aparte, moderna. Deasemenea, ele asigura protectie termica foarte ridicata, ce, in functie de care e vitrajul e ales de clienti sa fie folosit, acesta poate sa ajunga usor la un coeficient termic ridicat.

Pentru mai multe detalii gasiti aici.
In functie de care sunt preferintele si de ceea ce doreste cumparatorul, poate sa fie montata si a treia garnitura, care o sa fie pozitionata central, chiar pe tocul ferestrei.

Tipul acesta de profil ce a fost prezentat anterior este unul realizat in Germania, el fiind pozitionat de specialisti in clasa A energetica.