Sandu Babasan: Platforma ecommerce este importanta atat pentru administratori cat si pentru utilizatori

z blugento 003

Internetul este foarte raspandit astazi si mai mult decat atat, poate fi accesat de aproape oriunde, motiv pentru care din ce in ce mai multi oameni curajosi doresc sa isi lanseze afaceri in acest mediu. Daca pana nu demult oamenii din intreaga lume preferau sa faca cumparaturi din mediul offline, s-ar parea ca in ultimii anii acest comportament s-a schimbat foarte mult, magazinele fizice pierzand din ce in ce mai mult teren in fata celor online. Dupa cum era de asteptat, lansarea unui magazin online necesita parcurgerea unei serii de pasi foarte importanti precum alegerea unei platforme ecommerce pentru magazin online, a unor servicii de gazduire si desigur a unor servicii de inregistrare domenii. Pe langa acestea mai sunt si alte lucruri importante de avut in vedere si care pot influenta destul de mult modalitatea de dezvoltare in timp a unui magazin online. Ne vom rezuma insa in articolul curent doar la importanta unei platfome ecommerce.

Platformele ecommerce se regasesc actualmente intr-un numar destul de mare, astfel ca alegerea uneia care sa se plieze cat mai bine pe necesitatile unui magazin online s-ar putea sa nu fie un lucru tocmai usor. O platforma ecommerce ar trebui sa fie cat mai moderna si sa ofere o serie cat mai variata de functii. In acest sens, o platforma ecommerce foarte bine cotata este Blugento, platforma care vine la pachet cu numeroase beneficii si avantaje pentru magazinul tau online, astfel ca ea este importanta atat pentru administratorii unui magazin online, precum si pentru utilizatorii care se pot bucura de o experienta de navigare cat mai placuta. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje ale alegerii acestei platforme.

Iti personalizezi magazinul dupa specific sau dupa bunul plac.

Unul dintre avantajele majore ale alegerii acestei platforme se datoreaza faptului ca aceasta ofere posibilitatea de a-ti personaliza magazinul fie dupa specific, fie exact asa cum iti place. Acest aspect este fara doar si poate unul important avand in vedere ca utilizatorii pun din ce in ce mai mult pret pe modul in care arata un magazin dar si pe modul in care acestia pot interactiona cu elementele din cadrul site-ului.

Site-ul primeste in mod automat o varianta adaptativa pentru dispozitivele mobile.

Dispozitivele mobile au devenit forma principala prin care astazi se fac cumparaturi online, astfel ca este mai mult decat esential ca un magazin online sa dispuna de o varianta care sa se adapteze in functie de dispozitivul care este utilizat pentru realizarea cautarilor. Prin alegerea platformei ecommerce Blugento, aceasta varinata va veni implementata in mod automat, astfel ca nu va mai fi necesar sa achiti un cost separat in vederea implementarii ulterioare a acesteia.

Update-uri de securitate frecvente.

Securitatea online este foarte importanta, motiv pentru care prin alegerea platformei Blugento, vei beneficia in mod regulat de cele mai noi update-uri de securitate pentru magazinul tau si mai important pentru utilizatorii care acceseaza si aleg sa cumpere din cadrul magazinului pe care il administrezi.