Salon masaj drenaj limfatic pentru tineretea corpului

masaj-drenaj-limfatic

Masajul de drenaj limfatic este o procedura care corecteaza incalcarile in functionalitatea corpului si mai exact in activitatea metabolismului. Astfel de incalcari duc la excesul de greutate in zonele cu probleme, provoaca aparitia pielii imbatranite , umflarea sau manifestarea celulitei. Sistemul limfatic este comparabil cu un canal de curatare care indeparteaza produsele procesate din organism. Daca sistemul care indeplineste un rol atat de important in corp este mentinut in ordine, atunci centimetrii in plus nu vor reveni atat de repede.

La un salon masaj drenaj limfatic se lucreaza cu lichidul din sistemul vascular al corpului, care joaca un rol important in metabolismul si purificarea celulelor si tesuturilor corpului. Eliberarea canalelor din sistemul vascular contribuie la indepartarea cea mai rapida a lichidului din organism, ceea ce la randul sau duce la scaderea volumului si a greutatii corporale, la disparitia edemului si a vanatailor. Maseurul de la un centru de masaj de drenaj limfatic din Bucuresti elimina toxinele si produsele de descompunere a celulelor din corp, curata sistemul limfatic si face corpul mai sanatos. Masajul de drenaj limfatic restabileste fermitatea si elasticitatea pielii datorita directiei fizice a fluxului limfatic, datorita miscarii de-a lungul liniilor pe corp. Numai astfel, functionalitatea sistemului limfatic este normalizata.

Ce se intampla in timpul masajului de drenaj limfatic

In stadiul pregatitor, specialistul de la un salon de masaj drenaj limfatic, aplicati un masaj cu uleiuri si creme special alese. La prima sedinta are loc un masaj drenaj limfatic e o intensitate redusa. Cu acest masaj,  terapeutul de la salonul de masaj drenaj limfatic,  va atenua tensiunea musculara si va elimina crampele din corp. In urmatoarea etapa se trece la  miscari netede de ondulatie de jos in sus in directia fluxului de sange, activeaza capilarele si neuroreceptorii.

Zonele de masaj la  salon masaj drenaj limfatic

Masajul corpului incepe cu regiunea supraclaviculara, regiunea abdominal si se termina cu ganglionii limfatici inghinali.

Masajul fetei si gatului: incepe de la mijlocul fetei si coboara pana la ganglionii limfatici situati in apropierea urechilor in zonele temporale, sub maxilarul inferior si sub barbie. Procedura de masaj de drenaj limfatic este relaxanta si aproape nedureroasa.

The following two tabs change content below.