Rent-a-car-otopeni.ro ofera serviciul de rent a car in Bucuresti

Rent a car bucuresti

De fiecare data  cand cineva ajunge in capitala tema mijlocului de transport cu care se va deplasa este destul de dificila. Aici variantele sunt cat se poate de multe, in functie de buget se pot inchiria masini sau se pot folosii mijloacele de transport in comun. Chiar daca primele par la prima vedere mult mai costisitoare, lucrurile nu sunt asa de fiecare data, o masina are un pret destul de economic in comparatie cu numeroasele avantaje pe care le ofera, de exemplu cele economice se pot inchiria cu doar 9 euro pe zi pentru perioade mai lungi de 15 zile. Daca insa alegeti sa calatoriti cu autobuzul sau cu taxiul va trebuii sa achitati bilet la fiecare inlocuire a acestora, sau sa platiti pentru numarul de km pe care ii parcurgeti. Masinile de inchiriat in Bucuresti vin la pachet cu asigurari, cu rovignete si mai mult decat atat va sunt oferite si fara sa fiti conditionati de parcurgerea unui numar fix de km, inchiriezi si calatoresti nelimitat acolo unde ai nevoie.

Rent-a-car-otopeni.ro vine in intampinarea clientilor cu o varianta inedita de rent a car Bucuresti, platesti ziua de inchiriere si ai posibilitatea  sa incheii o polita casco care te va scutii de orice raspundere in situatia in care vei avea un eveniment rutier cu masina inchiriata fie ca este din vina ta sau nu aceasta asigurare iti va oferii raspundere zero de fiecare data. In situatia altor companii de inchirieri masini de la nivelul capitalei, valoarea garantiei poate fi de cateva sute sau mii de euro, asa vei avea posibilitatea sa economisesti acesti bani si sa ii folosesti in alte scopuri. In ultimii ani cererea pentru serviciile de rent a car Bucuresti a crescut destul de mult datorita numarului tot mai mare de locuitori ai capitalei dar si pentru ca in imediata vecinatate a Bucurestiului se afla aeroportul international din Otopeni unde zilnic sunt cateva sute de curse aeriene. Tot ce trebuie sa faci pentru a profita de cele mai bune oferte si de cotatii excelente de pret este sa rezervi online masina pe care ti-o doresti.

Inchirierea unei masini te poate salva destul de mult din aglomeratia orasului, te va face sa economisesti sume semnificative de bani si totodata iti va conferii mobilitate si confort lucruri care sunt destul de importante. Chiar si oamenii de afaceri se vor bucura de masini din clasa bussines, fara sa cheltuie prea multi bani pe achizitionarea uneia  vor gasi in parcurile firmelor de inchirieri masini ce model isi doresc.

Rent a car Bucuresti poate fi o varianta excelenta mai ales ca ai parte de urmatoarele avantaje:

  • Inchirierea unei masini cu sofer de la compania de rent a car Bucuresti cu care ai semnat un contract. acesta te va putea insotii pe toata perioada sederii tale in capitala, vei putea sa beneficiezi cat doresti de serviciile acestuia.
  • Inchirierea unei masini pentru transferul din aeroportul Otopeni – vei avea posibilitatea sa soliciti o masina pentru tranfer, fie ca esti singur sau insotit de un grup mai mare de persoane, in parcurile celor de la rent a car Bucuresti vei gasi masina pe care o doresti care iti va raspunde oricarei solicitari.
  • Rent a car pentru turul Romaniei sau al Bucurestiului – vei avea posibilitatea sa vizitezi cele mai frumoase locatii din Romania la volanul unei masini.
  • Asistenta rutiera pe toata perioada desfasurarii contractului de inchirieri auto, fara sa fie necesar sa iti faci probleme daca vei avea defectiuni tehnice ale masinii.

Cum sa iti inchiriezi masina de la o firma de rent a car Bucuresti?

Fiecare companie de rent a car Bucuresti cum este si cazul celor de la rent-a-car-otopeni.ro iti solicita sa prezinti la ridicarea masinii copii dupa permisul de conducere si dupa buletin care vor fi necesare pentru intocmirea contractului de inchirieri masini. Asadar in momentul in care te prezintii la sediul companiei de rent a car sau cand aceasta vine sa iti livreze masina la locatia pe care tu o indici nu uita sa ai la tine in original aceste documente. In al doilea rand trebuie sa detii un card pentru a putea achita zilele de inchiriere.

Varianta serviciilor de rent a car Bucuresti este o optiune din ce in ce mai agreata de marea majoritate a locuitorilor din capitala, acestia chiar daca detin un mijloc propriu de transport, de cele mai multe ori cand acesta nu le permite sa se deplaseze acolo unde au nevoie opteaza pentru inchirierea unei masini.

The following two tabs change content below.

paraschivrazvan25