Renovarea locuintei cu usi glisante din lemn

    Daca doresti sa iti renovezi locuinta si sa economisesti cat mai mult spatiu in interior, trebuie sa ai in vedere inca de la inceput inlocuirea usilor normale cu acele usi Unilux glisante din lemn,  acestea fiind ideale pentru orice incapere din casa, fie ca este vorba despre camera, bucatarie, baie sau debara.

  Aceste usi glisante pot fi confectionate din diverse materiale, insa toate sunt potrivite pentru a oferi un aspect deosebit interioarelor si sunt extrem de usor de integrat.

  De ce ar trebui sa alegem o usa glisanta pentru bucatarie?

      Unul din locurile din casa unde aceste usi glisante lemn sunt cele mai potrivite, este bucataria. Aceasta este foarte utila, in special pentru ca poate separa eficient locul unde se gateste de locul de servire al mesei sau un anumit loc din bucatarie unde se afla rafturile cu condimente sau debaraua cu conservele pentru iarna. 

   Cu ajutorul acestor usi, este economisit foarte mult spatiu si in cazul in care se alege o usa glisanta de sticla, aceasta poate oferi vizibilitate si permite luminii naturale sa treaca prin usa. De asemenea, potrivite pentru bucatarie sunt si acele usi glisante lemn cu sticla transparenta sau mata.

   Pentru zona bucatariei, pot fi potrivite acele usi glisante din sticla si lemn, fie ca sunt integrate in mobila sau in perete,caci cu ajutorul acestora poate fi creat un design foarte special .

De ce sa alegem usi glisante lemn pentru balcon sau terasa?

  Atunci cand se alege o usa glisanta care sa dea in exterior, spre terasa, balcon sau curte, este recomandat sa se aleaga o usa din sticla , astfel incat sa poata patrunde in interior lumina naturala. 

   Acestea sunt ideale pentru aceste locuri, caci in acest caz acestea nu se inchid sau se trantesc singure atunci cand este aerisita incaperea.   De asemenea, spre deosebire de modelele obisnuite de usi, acestea sunt foarte sigure cand vine vorba despre copii.

De ce sa alegi o usa glisanta lemn indiferent de pozitionarea acesteia?

   Usile glisante sunt ideale, datorita sistemelor de deschidere, pentru orice incapere a casei. Acestea sunt solutii inovatoare si functionale, indiferent de locul unde sunt montate, de asemenea, atunci cand sunt realizate din sticla, exista posibilitatea ca lumina sa patrunda prin ele foarte usor.

  Datorita materialelor folosite, aceste usi sunt foarte rezistente si aspectul deosebit este pastrat pentru mult timp, caci usa nu este afectata de factorii de mediu externi. De asemenea, usile ofera o izolare perfecta, iar coeficientul de transfer termic este mult imbunatatit.

  Atunci cand se utilizeaza pentru a face trecerea de la interior la exterior, sistemul montat la nivelul pardoselii este aproape plan, ceea ce armonizeaza in mod ideal trecerea. De asemenea, sinele montate sunt curatate la fiecare inchidere si deschidere a usilor, datorita periilor de curatare cu care sunt echipate. Totusi, modul de intretinere al acestor usi glisante lemn este destul de facil, indiferent ca este vorba despre lemn, sticla,profile pvc sau aluminiu.

   Daca iti doresti o casa deosebita, moderna, luminoasa si mult mai spatioasa, trebuie sa iei in calcul aceste usi glisante lemn, care pot fi montate folosindu-se diverse sisteme de prindere, in functie de spatiul disponibil si de preferintele fiecaruia.

The following two tabs change content below.

andreiv