Pretul unei lucrari de deratizare eficiente

pret deratizare bucuresti

Deratizarea, procesul prin care se urmareste eliminarea sau combaterea daunatorilor de tip rozatoare, precum soarecii si sobolanii, este un proces destul de complex care presupune urmarirea unor etape esentiale pentru ca in final rezultatele sa fie unele cu un grad mare de eficienta.

Chiar daca pretul deratizarii realizata personal prin intermediul unor substante sau capcane mecanice cumparate din comert este mult mai mic fata de pretul unei deratizari realizata de o firma specializata, eficienta nu va fi niciodata aceiasi.

Solutiile de deratizare gasite in comert contin o cantitate mica de substanta toxica, aspect normal, deoarece substantele cu o concentratie mare pot fi utilizate doar de catre companiile autorizare, care trebuie sa respecte anumite norme.

Pretul unei lucrari de deratizare

Daca dorim sa aflam acest pret pentru o deratizare este indicat sa intram in legatura directa cu o firma specializata deoarece pretul poate varia in functie de foarte multe aspecte precum: gradul de infectare, tipul de daunatori prezenti, tipul spatiului (interior sau exterior), destinatia spatiului (alimentar, industrial, rezidential).

Cu toate acestea multe firme ofera orientativ un pret pentru deratizare, astfel el incepe de la 1-3 lei / metru patrat pentru spatiile mai mici de 50 mp si poate sa ajunga la aproximativ 1-2 lei in cazul spatiile de aproximativ 400 mp. Pentru spatiile mai mari de 400-500 mp pretul este calculat doar dupa analiza spatiului contaminat, insa este cert ca odata cu cresterea numarului de metrii patrati pretul scade.

Etapele procesului de deratizare

Orice companie serioasa din piata DDD, care presteaza un serviciu de deratizare, va incepe prin analiza spatiului contaminat. In acesta faza echipa care efectueaza lucrarea de deratizare va identifica spatiile din care rozatoarele se hranesc, dar si anumite zone prin care migreaza daunatorii.

In functie de tipul de spatiu este aleasa substanta toxica care va fi utilizata si modul de aplicare. In general, substanta toxica este introdusa in niste cutii speciale cu doua sau mai multe intrari, prin care soarecii si sobolanii pot patrunde si manca in siguranta momeala.

Acesta momeala trebuie sa fie una cu efect intarziat deoarece rozatoarele sunt vietati destul de inteligente si nu mananca din locurile in care exista alta fiinte moarte.

The following two tabs change content below.