Patio Studio: salonul de coafura perfect pentru tine

salon coafura - Patio Studio

Coafura este piesa de rezistenta a unei femei. Unei tinute impecabile, i se potriveste perfect o coafura atent ingrijita. Fiind constiente de puterea unui par ingrijit, frumos aranjat, care denota o eleganta aparte, femeile apeleaza la serviciile profesionale ale saloanelor de coafura din Bucuresti. Recomandarea noastra pentru o coafura extraordinara, care rezista, este Patio Studio- salonul de coafura din Bucuresti.

Salon de cofura profesional

Patio Studio este un salon de coafura din Bucuresti, situat in incinta Baneasa Shopping City. Spre deosebire de restul saloanelor de coafura din incinta, care pretind tarife exorbitant de mari, la Patio Studio mult mai importanti sunt clientii. De aceea, serviciile salonului de coafura din Bucuresti sunt cu adevarat competitive si accesibile oricui.

Salonul de coafura din Bucuresti are alaturi o echipa formata numai din profesionisti, care se dedica cu suflet clientilor, oferindu-le servicii care le aduc zambetul pe buze. La Patio Studio, salonul de coafura din Bucuresti, te eliberezi de orice griji! Ambianta este una placuta, relaxanta, iar stuff-ul este cu adevarat de admirat.

Serviciile salonului de coafura din Bucuresti se ridica la standarde de calitate de top. Aparatura si produsele cosmetice folosite in cadrul salonului de coafura din Bucuresti sunt de calitate certificata si recunoscuta la nivel international.

Preturi accesibile

Indiferent, ca doresti numai sa-ti scurtezi varfurile ori ca urmaresti sa-ti faci o schimbare de look radicala, salonul de coafor din Bucuresti iti ofera serviciile cele mai bune, la preturile cele mai avantajoase. Dorindu-si o loializare a clientilor, Patio Studio ofera acestora pachete de coafat la preturi promotionale.

Stuff-ul salonului de coafura din Bucuresti iti sta la dispozitie pe toata durata vizitei, oferindu-ti sfaturi si tips-uri in privinta tratamentelor benefice tipului tau de par si pentru ingrijirea eficienta a noii tale coafuri.

 

Mai multe informatii privind serviciile si preturile salonului de coafura din Bucuresti, gasesti pe www.patiostudio.ro. Te asteptam!