Ochelarii de soare polo Ralph Lauren

ochelari de soare polo ralph lauren

De cativa ani buni, numele celebrului designer Ralph Lauren este tot mai des auzit si in Romania. Desi creatorul s-a lansat in moda vestimentara inca din 1967 prin celebrul tricou polo care a revolutionat vestimentatia sportivilor, astazi brandul Ralph Lauren este renumit in intreaga lume.

Initial Ralph Lauren a mizat pe spiritul practic, pe confort si materiale de calitate. Astazi designerul pastreaza aceste note definitorii, adaugand un plus de rafinament, eleganta si stil articolelor vestimentare.

Si cum suntem in plin sezon estival, nimic nu este mai util decat o pereche de ochelari de soare care sa protejeze si sa aduca un element distinc intr- o tinuta originala. De aceea, chill.ro va aduce la cunostinta ca puteti purta una dintre perechile de ochelari de soare Ralph Lauren importati direct de la sursa, din SUA.

Ochelarii Ralph Lauren au un design recognoscibil, original si elegant. Catalogul dedicat ochelarilor Polo Ralph Lauren cuprinde zeci de modele atat pentru barbati cat si pentru femei. Raportul calitate-pret depaseste orice asteptari, tinand cont ca este vorba de produse 100% originale. Iar diversitatea modelelor va permite sa gasiti perechea de ochelari Ralph Lauren potrivita fizionomiei fetei.

Designul deosebit al ramelor si calitatea lentilelor care asigura protectie totala impotriva ultravioletelor fac din ochelarii de soare Ralph Lauren un accesoriu necesar, dar si asul din maneca unei tinute rafinate si deosebite.

chill.ro va invita sa consultati catalogul de ochelari Ralph Lauren originali si va ureaza o vara insorita.

chill.ro
Adresa: Bd Iuliu Maniu 53 BL 22A Sc B, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.555.POLO – 021.555.7656
E-mail: contact@chill.ro

  • 220
The following two tabs change content below.