Ochelarii care blocheaza lumina albastra emisa de orice tip de ecran

ochelari-protectie-pc

Este deja cunoscut faptul ca lumina albastra emisa de orice tip de ecran poate cauza afectiuni ale ochilor. Initial aceste afectiuni se manifesta printr-o oboseala oculara pronuntata si poate duce la afectiuni ale vederii mai grave, care necesita purtarea unor ochelari cu dioptrii.

Solutia cea mai buna pentru a bloca acesta lumina albastra emisa de monitor sau orice alt tip de ecran consta in purtarea unor ochelari de protectie PC, care au un filtru special care blocheaza lumina albastra.

Avantajele ochelari de protectie PC

Pe langa faptul ca blocheaza lumina albastra emisa de orice tip de ecran, ochelari de protectie PC relaxeaza muschiul ocular si ofera un contrast linistitor pentru ochi.

Lentilele cu cea mai mare protectie impotriva luminii albastre sunt produse de Gunnar, un brand originar din SUA, care inoveaza in acest domeniu. Acesti ochelari de protectie PC Gunnar care beneficiaza de lentilele Ambra, au o protectie de pana la 65%. Chiar daca nu este o protectie completa, acesta este suficienta astfel incat ochii tai sa nu fie afectati.

Fiind adresati persoanelor care petrec multe ore in si in fata calculatorului, ochelari de protectie PC Gunnar, au ramele realizate din materiale de calitate, foarte usoare, care nu creaza niciun disconfort. In plus, aceste rame Gunnar, este creata astfel incat sa permita si purtarea unei perechi de casti pe urechi, fiind extreme de subtire si in acelasi timp rezistenta si flexibila.

Lentila Ambra a ochelarilor de protectie PC are un ton destul de pronuntat al culorii galbene. Astfel pentru persoanele care lucreaza in domeniul grafic, poate crea un dezavantaj major, deoarece culorile nu sunt clare. Pentru aceste persoane care lucreaza in true-color, acest brand din America a creat modele de ochelari de protectie PC cu o lentila de tip Cristalin, care ofera o protectie mai mica impotriva luminii albastre, insa o claritate maxima asupra culorilor percepute de ochi.

Pretul unei astfel de perechi de ochelari de protectie PC incepe de la aproximativ 230 de RON si poate ajunge, in functie de model si lentila la un maxim de 440 RON.

The following two tabs change content below.