Ochelari de protectie pentru calculator speciali pentru gaming

ochelari-gaming-gunnars

Protectia ochilor impotriva luminii albastre emisa de orice tip de ecran a inceput sa fie o prioritate pentru foarte multe persoane, mai ales de cele din lumea gaming-ului, care petrec ore in sir in fata monitorului, iar senzatia de oboseala oculara se instaleaza rapid.

Aceste modele de ochelari de protectie pentru calculator au un filtru antireflex care respinge lumina albastra, insa nu in totalitate.

Lumina albastra este cea care deranjeaza ochiul cel mai mult si face ca muschiul ocular sa se incordeze si astfel apar senzatii de incetosare a privirii sau de focalizare slaba. Aceste senzatii sunt doar pe termen scurt, insa pe termen lung problemele pot fi mult mai serioase.

Ochelarii de gaming Gunnar

Gunnar este cel mai mare brand la nivel international care se ocupa doar de acesta nisa a ochelarilor de protectie pentru calculator, care aduce de la an la an inovatii foarte apreciate de catre cumparatori.

Cea mai apreciata lentila produse de Gunnar este lentila Ambra, o lentila capabila sa blocheze aproximativ 65% din lumina albastra emisa de ecranele digitale. Acesta este capacitatea maxima de neutralizare a luminii albastre pe care o lentila poate sa o aiba.

Ochelarii de gaming reprezinta o categorie foarte interesanta pe care cei de la Gunnar au pus accentul si au creat-o impreuna cu experti din domeniu, precum Razer, dezvoltand in parteneriat doua modele de ochelari de gaming foarte apreciate.

Pe langa lentila Ambra prezenta pe toate modelele de ochelari de gaming, rama ochelarilor este si ea una foarte bine realizata, dintr-un otel inoxidabil foarte usor si flexibil, care cantareste aproximativ 50 de grame.

Acesta rama super usoara se pliaza pe forma fetei oferind un confort sporit chiar si atunci cand ochelari de gaming sunt purtati impreuna cu o pereche de casti.

Pretul unei astfel de perechi de ochelari de gaming realizata in parteneriat cu Razer ajunge undeva la 400 de RON si poate fi comandat chiar de pe website-ul www.gunnars.ro, partenerul oficial din Romania.

The following two tabs change content below.