Nu mai căuta profesionişti. Te aşteaptă deja acasă! Domiciliarii.ro – cea mai mare platformă de recrutare de specialişti pentru nevoile tale

Domiciliarii.ro este o platformă online care îţi asigură o mare bază de date cu specialişti verificaţi pentru fiecare domeniu de activitate, ajutându-te să găseşti rapid soluţii eficiente la problemele care îţi dau bătăi de cap. Acasă, la tine, îţi poate găti un bucătar iscusit, îţi poate îngriji grădina un specialist harnic sau îţi poate repara calculatorul un alt specialist isteţ. Indiferent de ce ai nevoie, domiciliarii.ro are pregătiţi zeci de specialişti pentru a veni în ajutorul tău acasă, acolo unde îţi e confortabil. Vorba românului: Lăsaţi profesioniştii să vină la mine!

Nu-ţi mai stresa prietenii şi cunoştinţele despre recomandări, află direct de pe platformă ce îţi trebuie 

Varianta cu Sună un prieten nu merge şi în realitate. Cu domiciliarii.ro, un profesionist este mereu la un click distanţă. Este obositor să iei la rând prietenii şi cunoştintele pentru a afla detalii despre persoane care te pot ajuta. Cum încrederea pe încredere merge, poţi vizualiza profilul oricărui specialist de pe domiciliarii.ro şi poţi vedea concret feedback-urile şi rating-urile primite în urma efectuării lucrărilor. Aşadar, click pe platforma online! 

Câte-n domenii şi-n specialişti

Cu domiciliarii.ro, o să ai nevoie într-o zi de o manichiură la domiciliu, de un catering – bucătar la domiciliu; de servicii de pază la domiciliu; de masaj la domiciliu; îngrijitor animale de companie; curăţenie domestică şi comercială; croitorie la domiciliu; frizerie şi coafură la domiciliu; gresie, parchet, faianţă; construcţii & renovări; instalaţii electrice; tâmplarie lemn, PVC si aluminiu; lucrări izolaţie; montaj şi reparaţii ferestre; montaj mobilă; reparaţii calculatoare; mobilă şi mutări; reparat & placat ciment; lucrări grădinarit, peisagistică şi reparaţii încălţaminte. Platforma online pune la dispoziţie specialişti atât persoane fizice, cât şi juridice. 

Eşti tu însuţi un profesionist? Devino partener Domiciliarii.ro

Dacă vrei să aduci o bucurie clienţilor prin serviciile pe care le oferi, fie că eşti persoană fizică, fie că eşti persoană juridică, atunci poţi accesa butonul de Aplică Acum al platformei domiciliarii.ro. Vei putea trimite aplicaţia după ce îţi vei înregistra datele personale şi după ce îţi vei descrie activitatea şi lucrările pe care le-ai terminat cu brio. Gata!

Există şi posibilitatea de a găsi personal necalificat sau cu prea mică experienţă acumulată, iar atunci ce-i de făcut? Nici recomandările prietenilor sau familiei nu pot garanta profesionalismul specialistului despre care ai auzit.

Soluţia vine odată cu platforma online domiciliarii.ro unde profesionişti în multe domenii se regăsesc pentru nevoile tale. Este bine de ştiut că, înainte ca specialiştii să devină parteneri, aceştia trec printr-o verificare amănunţită pentru ca domiciliarii.ro să se asigure că îndeplinesc anumite criterii stricte, printre care:

  • diplome şi/sau puncte tari;
  • seriozitatea şi profesionalismul, în urma unui interviu telefonic;
  • calitatea lucrărilor anterioare.

Cei de la domiciliarii.ro vor analiza constant specialiştii recrutaţi. Orice abatere de la regulile interne şi orice reclamaţie motivată va duce, implicit, la înlăturarea specialistului de pe platforma online. 

 

Cu domiciliarii.ro, nu îi mai cauţi pe specialişti. Vin specialiştii la tine. 

The following two tabs change content below.

dinurebeca

Comunicatele companiei dinurebeca (vezi toate)