NaTex.com.ro – Mese de calcat pentru haine impecabile

mese_de_calcat01

Timpul a devenit un element extrem de important intr-o societate in care lucrurile evolueaza intr-un ritm alert. Tocmai de aceea, mesele de calcat au devenit un accesoriu fara de care nu ne-am mai putea desfasura activitatile zilnice. Pentru ca NaTex constientizeaza importanta acestor produse, compania ofera clientilor mese de calcat profesionale de diferite tipuri si modele, perfecte pentru a va ajuta ori de cate ori doriti sa aveti tinute fara cusur.

Cum alegeti masa de calcat potrivita?

In momentul in care luati hotararea de a achizitiona o masa de calcat, este foarte important sa tineti cont de recomandarile specialistilor pentru ca aceste recomandari va vor ajuta sa aveti experiente practice si o eficienta de pana la 100%. Asadar, cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand cautati mesele de calcat perfecte pentru dumneavoastra sunt:

  • Materialul – Materialul este o chestiune foarte importanta atunci cand achizitionam o masa de calcat. De obicei, suprafetele ce invelesc mesele de calcat sunt realizate din bumbac amestecat cu materiale sintetice sau bumbac 100%. Cele mai calitative sunt cele realizate din bumbac 100%, deoarece puteti calca hainele intr-un timp mai scurt. Suprafetele invelite cu amestec cu materiale sintetice prezinta dezavantajul de a se innegri si uza mai usor, iar materialul este de asa natura incat nu va retine intr-un mod uniform caldura data de fier;

  • Dimensiunea – Un alt lucru important este dimensiunea mesei de calcat, deoarece de aceasta depinde eficienta cu care se efectueaza calcarea. Astfel, o masa de dimensiuni mai mari, cum sunt cele profesioniste ofera posibilitatea de a calca mai eficient hainele, reusind sa fie calcate si intr-un timp mai scurt. Totusi, este necesar sa aveti in vedere dimensiunea incaperii in care doriti sa montati masa de calcat si existenta unei prize prin apropiere de masa;

  • Blatul – Blaturile meselor de calcat sunt foarte importante pentru mentinerea calitatii si prospetimii hainelor.De obicei, majoritatea meselor de calcat au blaturile realizate din metal sau lemn. Daca blaturile realizate din lemn au dezavantajul de a fi mai grele, la cele din metal exista posibilitatea de a ramane cu urme pe haine, deoarece multe dintre aceste tipuri de blaturi au anumite gauri prin care iese aburul si acestea se pot imprima pe haine;

  • Accesorii – Multe dintre mesele de calcat vin incorporate cu anumite accesorii care va vor ajuta in procesul de calcare a hainelor si va faciliteaza demersurile luate in aceasta privinta. Asadar, o masa de calcat poate avea printre accesorii: husa de schimb, suflare – sufla aerul rece pentru a ridica chiar si cele mai fine tesaturi, priza incorporata, suport pentru umerase, suport pentru fierul de calcat, reglarea inaltimii etc.

Daca doriti mese de calcat eficiente, calitative, dar totodata si eficiente, produsele regasite in portofoliul companiei NaTex sunt perfecte pentru dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii referitoare la intreaga noastra oferta de echipamente profesionale accesati website-ul nostru NaTex.com.ro sau vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti, unde specialistii nostri va stau la dispozitie.

Sediu: Blvd. Mircea Voda nr. 52, Bucuresti, sector 3

Showroom: Soseaua Bucuresti – Urziceni, nr. 17, Natura Center (China Town), hala 2, magazin 11, Afumati Ilfov.

Telefon: 0743.646.464

E-mail: natex@natex.ro