Namebox.ro ne spune: Ce e de stiut despre servere dedicate

namebox

 

Serverele dedicate sunt avantajoase pentru clientii care doresc sa isi gazduiasca site-urile cu mai mult sprijin din partea echipei de gazduire web. Spre deosebire de shared hosting, un server dedicat care detine mai multe site-uri este rentabil si, de cele mai multe ori, mai ieftin. Cele mai multe servere dedicate pot gazdui site-uri nelimitate, fara a se confrunta cu probleme tehnice, mentioneaza specialistii de la Namebox.ro.

Tipuri de servere dedicate

Exista trei tipuri de servere dedicate pe care companiile de hosting le ofera: servere gestionate, servere semi-gestionate si servere neadministrate. Diferenta majora dintre aceste servere este cantitatea de sprijin pe care o ofera compania in administrarea lor. Serverele gestionate au backup-uri de sistem, patch-uri de software, actualizari pentru sistemul de operare si multe altele. Serverele semi-gestionate efectueaza, de obicei, actualizari de sistem si ofera asistenta pentru clienti intr-o anumita perioada. Pe de alta parte, serverele dedicate neadministrate nu ofera actualizari de sistem. In schimb, clientul este cel care ar trebui sa initieze aceste actualizari dar furnizorul de servicii va fi in continuare de ajutor in cazul in care exista nici o problema legata de server.

Servere dedicate si gazduirea la comun

Shared hosting implica performante limitate, atunci cand vorbim de hosting si actualizarea de site-uri si aplicatii. Deoarece aceasta implica multe site-uri si un singur server, apar probleme de latime de banda ceea ce inseamna o performanta slaba a acestora.

Un server dedicat va ofera toate autoritatea de care aveti nevoie pentru a gestiona si a spori performantele propriului site.

Ce inseamna optarea pentru un furnizor de servere dedicate

In primul rand, va trebui sa va confruntati cu probleme de banda, precum si monitorizarea intregului server. In al doilea rand, sistemele de alimentare ar putea fi o problema majora. Veti avea nevoie de generatoare pe diesel, in scopul de a va proteja serverul de caderi, si asa cum stim cu totii, generatoarele costa foarte mult. In al treilea rand, nu veti avea un grup de profesionisti care sa actioneze ca o echipa de suport pentru server-ul dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Dar toti acesti factori nu trebuie sa ii luati in seama daca gasiti o forma de gazduire we serioasa care stie sa isi faca treaba bine. Pentru a afla mai multe lucruri despre servere dedicate si de ce sunt ele bune pentru gazduirea site-ului dvs, accesati Namebox.ro.

The following two tabs change content below.

nameboxro

Comunicatele companiei nameboxro (vezi toate)