Monteaza profil banda led pentru instalatia de iluminare decorativa

profil aluminiu banda led incastrat

Normal
0

Pentru a obtine stabilitate si estetica monteaza profil banda led pentru fixarea perfecta a sirurilor de banda cu led-uri. Un astfel de accesoriu este conceput si fabricat din aluminiu special pentru a fi utilizat impreuna un banda led. Dimensiunile sale interioare sunt adaptate conform cu standardul dimensional la benzilor cu led, lucru care face montajul extrem de usor de realizat.

Care sunt avantajele primite dupa instalarea unui profil banda led?

In primul rand sarcina sa principala este de a primi si mentine perfect fixata banda cu led-uri. Daca vei incerca sa montezi o astfel de banda vei ajunge rapid la concluzia ca ai nevoie de o serie improvizatii cu ajutorul carora sa o fixezi. Cum lungimea unor astfel de benzi cu led este de regula de 5 metri, acest aspect te va incurca serios in timpul montajului.

Montand de la bun inceput profil banda led ai deja traseul stabilit si nu iti ramane decat sa inserezi sirul de led-uri care iti vor aduce placerea aparte a iluminarii decorative in zilele de sarbatoare.

Variantele de profil banda led pe care le poti utiliza pot acoperi diverse metode de instalare, precum si solutii legate de trecerea benzilor cu led la colturi de 90 de grade, ori suspendarea acestora de plafon. Prin urmare ai de ales intre:

·        profil banda led in varianta de montaj aplicat

·        profil banda led pentru instalare incastrata

·        profil banda led pentru montaj pe treptele scarilor

·        profil banda led pentru versiunea suspendarii benzilor cu led

·        profil banda led pentru colt

Unele dintre aceste modele pot la randul lor sa fie disponibile cu sectiune dreptunghiulara sau semicilindrica. Dupa fixarea benzii cu led, daca se doreste, se poate suplimenta montajul si prin aplicarea unui dispersor de lumina din policarbonat care amplifica si totodata protejeaza banda cu led.

Asa cum aminteam anterior aceste profile pentru banda cu led sunt produse din aluminiu, material care sporeste semnificativ rata de dispersie a caldurii pe care banda cu led o produce in timpul functionarii. Sigur ca nu este un nivel al caldurii ce poate deveni periculos in lipsa unui profil banda led, insa prezenta acestuia ajuta decisiv la mentinerea in perfecta stare de functionare pentru un timp indelungat a intregii instalatii.

Alegand includerea la achizitie si a cantitatii necesare de profil banda led vei fi deja asigurat ca ideea instalarii unui sistem de iluminare decorativa cu banda led va ramane pentru ani la rand solutia cea mai convenabila din aceasta categorie de ornamentare ambientala.

The following two tabs change content below.