Montaj de specialitate pentru aer conditionat 

montaj-aer-conditionat2-768x530

 

Instal Aero Cris are ca obiectiv principal asigurarea calitatii cele mai inalte pentru montaj aer conditionat iar tehnicienii nostrii specialisti iti ofera in afara de acesta si service, intretinere si igienizarea aparatelor.

Ne recomanda vasta experienta acumulata in activitatea desfasurata pe parcursul mai multor ani si multitudinea de clienti pentru care am efectuat diverse lucrari printre care si montaj aer conditionat.

Poti beneficia de cele mai bune servicii care includ si montaj aer conditionat accesand site-ul nostru deoarece atunci cand iti achizitionezi aparatul de aer conditionat acesta trebuie montat de catre profesionisti in primul rand pentru ca ai nevoie de acesta pentru a nu avea probleme pe viitor.

Fiindca asiguram cele mai bune servicii de montaj aer conditionat, pentru aceasta operatiune folosim pompa de vid garantand calitatea acestor servicii.

Montajul aerului conditionat consta in realizarea traseului frigorific care are in componenta teava si izolatia acesteia, strapungerea in zidul tau care poate fi construit din bca, caramida sau chiar din beton, apoi se continua cu pozarea cablului electric care urmeaza sa faca legatura intre cele doua unuitati si anume cea interioara si cea care se monteaza in exterior, amplasarea unui tub pentru condens si prinderi cu diferite sisteme profesionale pentru a se fixa ambele unitati, cablurile si tot ceea ce este necesar.

Accesaza site-ul specificat si apeleaza la specialistii nostrii care iti vor face o programare pe care o vor respecta oferindu-ti cele mai bune servicii.

Si fiindca ai de-a face cu profesionistii de care ai nevoie, avem grija intotdeauna unde pozitionam unitatea exterioara pentru a facilita interventia cu usurinta in caz de nevoie sau pentru reviziile obligatorii necesare fiindca doar astfel durata de viata a aerului tau conditionat va putea fi prelungita.

 Intregul traseu frigorific interior va fi pozitionat aparent pentru a se putea interveni in caz de nevoie insa vei putea ulterior pune masca in cazul in care doresti ca acest traseu sa nu fie vizibil.

In momentul in care am finalizat montajul aerului conditionat, toate reparatiile si finisajele cad in sarcina proprietarului, insa avem grija sa nu intervenim la constructie decat strict necesar si astfel manoperele ulterioare pentru aspectul zonei in care s-a lucrat sa fie minime.

Dupa montajul efectuat de echipa noastra, vei primi garantie pentru un an de zile.

Trebuie sa apelezi la specialistii nostrii si fiindca suntem autorizati pentru atat pentru montaj cat si pentru operatiunile de service, de catre importatorii aparatelor de aer conditionat, lucru dovedit si de pozitia pe care o avempe listele afisate atat in supermarketuri cat si in hipermarketuri.

Cu noi garantia calitati este evidentiata permanent intrucat tehnicienii nostrii sunt in permanenta specializati pentru a efectua lucrari performante si in timp util fara a pune clientii in situatia sa astepte fiindca nu se respecta programarea sau sa aiba parte in timpul montajului de pauze in timpul lucrului ceea ce ar conduce la discomfortul clientului.

Contacteaza-ne si fii beneficiarul celor mai bune servicii pe care ti le oferim cu profesionalism, garantandu-ti intotdeauna si calitatea acestora.

The following two tabs change content below.

MadalinaG

Comunicatele companiei MadalinaG (vezi toate)