Mobila din sticla securitinternational.ro – cum sa-ti decorezi casa intr-un mod elegant

mobilier-din-sticla3

Sticla reprezinta un element utilizat extrem de des in decorul interior, iar datorita trasaturilor sale exceptionale, acesta este pretuit de specialistii in amenajarea spatiilor interioare. Mobilierul din sticla se incadreaza in stilul minimalist, iar prin combinarea acestor elemente cu altele din acelasi stil rezulta incaperi care emana confort, dar si eleganta in acelasi timp.

Securit Internatioanl este o companei care se axeaza strict pe productia mobilierului din sticla securizata, un timp de material mult mai rezistent la socuri si lovituri, dar si mult mai sigur pentru viata persoanelor. Mobila din sticla produsa de aceasta companiei se incadreaza in cele mai inalte standarte de securitate si calitate, productia acestor elemente fiind rezultatul unui proces care urmareste niste etape riguroase, atent suravegheate de specialisti in domeniu.

Mobila din sticla – posibilitati multiple de combinare pentru obtinerea unor piese diversificate

Designul oricarei piese de mobilier din sticla este prin sine unul spectaculos. Insa designerii, propun in continuu noi elemente de decor combinate cu alte materiale cum ar fi aluminiul, fierul forjat, lemnul sau inoxul. Astfel de elemente de decor sunt inovatoare si determina trendul in materie de amenajari de ceva timp.

Tehnologia moderna din domeniul fabricarii mobilei din sticla este intr-o continua dezvoltare astfel incat aceste elemente de decor pot fi obtinute intr-o varietate de finisaje: sticla mata. Transparenta, sculptata, colorata sau de tip Crash – sticla care detine un efect de sticla crapata.

Principalele aspecte atragatoare ale mobilei din sticla

Sticla este un material extrem de apreciat si recomandat de designeri deoarece acesta detine o serie de caracteristici care permite transformarea totala a spatiilr si punerea in evidenta a unor serii de trasaturi pe care spatiile le detin.

Implementate in decoruri, mobila din sticla aduce, in primul rand, eleganta, transparenta si in acelasi timp permite trecerea mai facila a luminii, creand o iluzie optica de marire a spatiului. Prin urmare, mobila din sticla este cel mai adesea recomandata in locuintele mici, unde aceasta este practic vitala.

Posibilitati variate de a personaliza mobila din sticla

Sticla este un material preferat de designeri nu doar datorita trasaturilor sale, dar si pentru faptul ca aceasta poate fi personalizata in cele mai variate moduri. Astfel, mobila din sticla poate fi pictata, peste aceasta se pot aplica diferite materiale, poate fi sablata sau taiata in forme fluide ori in linii drepte, avand diferite modele de finisaj.

Optand pentru mobila din sticla, veti putea astfel personaliza locuinta dvs in totalitate prin crearea unor modele in concordanta cu imaginatia dvs.

O locuinta eleganta – cel mai important aspect al mobilei din sticla

Mobila din sticla confera spatiilor, asa cum am mai preiczat, un aspect elegant. Eleganta este o trasatura importanta pentru ca ea sporeste si senzatia de confort, iar acest din urma aspect este , probabil, scopul spre care tinde orice persoana atunci cand alege sa-si decoreze locuinta.

Mobila din sticla realizata la comanda

Securit International activeaza in domeniul realizarii mobilierului din sticla de peste 20 de ani. Compania ofera si posibilitatea realizarii mobilei si la comanda, caci doar astfel asteptarile clientilor vis-a-vis de produsul final pot fi satisfacute in totalitate.

Pentru servicii de calitate si mobila din sticla calitative accesati site-ul companiei: www.securitinternational.ro sau luati legatra cu un reprezentant al companiei prin apel telefonic la 021.https://www.securitinternational.ro/mobilier-din-sticla.html321.31.77.