Meriti sa te rasfeti cu o vizita la salonul de infrumusetare Patio Studio

Salonul de infrumusetare din Bucuresti, Patio Studio

In cautarea unui salon de infrumusetare din Bucuresti, care sa se ridice la nivelul preturilor pretinse, am ramas cu un gust amar. Saloanele de infrumusetare din Bucuresti, clar nu mai sunt ce erau odata. Acum, la preturi mult prea mari, calitatea serviciilor lasa de dorit.

Speranta ne-a fost readata, insa, de salonul de infrumusetare din Bucuresti, Patio Studio.

Salonul care ofera clientilor sai servicii complete

Salonul de infrumusetare din Bucuresti, Patio Studio, este situat in Baneasa Shopping City, galeria Feeria, mai exact. La salonul de infrumusetare din Bucuresti, beneficiezi de servicii complete de salon, la preturile cele mai avantajoase de pe piata. In ciuda faptului ca beneficiaza de o locatie exclusivista, salonul de infrumusetare din Bucuresti nu se ghideaza dupa filosofia preturilor piperate. Din contra, calitatea serviciilor oferite de salonul de infrumusetare din Bucuresti, depaseste cu mult nivelul tarifelor.

Acest lucru dovedeste ca, inainte de toate, serviciile salonului de infrumusetare din Bucuresti sunt prestate cu pasiune, din placere pentru munca pe care o presupune si pentru multumirea clientilor sai.

La Patio Studio beneficiezi de servicii de hair-styling, make-up, cosmetica, epilare, solar, manichiura s.a., atat pentru femei, cat si pentru barbati. Ceea ce face si mai special salonul de infrumusetare din Bucuresti este faptul ca dintre toate saloanele din Baneasa Shopping City, Patio Studio este singurul care ofera clientilor si serviciul de solar!

Profesionalism si calitatea serviciilor

La salonul de infrumusetare din Bucuresti, calitatea este cea care primeaza. Serviciile sunt prestate apelandu-se la aparatura de ultima generatie si produse de specialitate de calitatea intai- lucru recunoscut la nivel mondial, in randul celor mai faimoase saloane de infrumusetare din Occident.

Echipa Patio Studio este formata numai din profesionisti, care ajuta la pastrarea renumelui salonului de infrumusetare din Bucuresti. Fiecare specialist al salonul de infrumusetare din Bucuresti isi face treba cu drag, aratand mult respect fata de clienti si nevoile si dorintele acestora.

Asa se face ca Patio Studio nu este numai un simplu salon de infrumusetare, ci este locul in care iti regasesti calmul interior si te bucuri de o atmosfera placuta si calda.

 

Intra pe www.patiostudio.ro si afla mai multe informatii privind serviciile oferite de Patio Studio si preturile acestora. Vei fi uimita de cat de avantajoase sunt!