Masaj terapeutic pentru dureri

masaj-terapeutic

Cu ajutorul masajului, te poti relaxa si te poti distra. Putini stiu despre masajul terapeutic, ajuta la scaderea numarului de boli. Important este ca, numai un specialist in educatie medicala si experienta dintr-un centru de recuperare medicala Bucuresti, poate face un astfel de masaj terapeutic.

Masajul terapeutic ajuta la rezolvarea mai multor probleme

Masajul terapeutic afecteaza direct toate sistemele corpului: musculo-scheletal, circulator, nervos, limfatic, fondul psiho-emotional etc. Tipurile de masaj terapeutic pentru coloana, masaj terapeutic spate, masaj terapeutic hernie de disc,  ajuta pacientii care se plang de dureri, si de asemenea, ajuta la rezolvarea problemelor de somn si pentru a pierde in greutate. Efectul se realizeaza datorita faptului ca masajul terapeutic imbunatateste circulatia sangelui, restabileste fluxul limfatic, amelioreaza crampele musculare.

Masajul terapeutic imbunatateste calitatea vietii

Daca stai la computer mult timp si te plimbi putin, adesea obosesti si te plangi de greutate  in cap. Acest lucru este normal, deoarece puterile sunt pierdute. Dupa masaj terapeutic se observa ca durerea de cap si greutatea sunt eliminate, iar energia revine. Masajul imbunatateste bunastarea chiar si a celor care nu sunt constienti in mod deosebit ca se simt prost.

Masajul terapeutic ajuta la detectarea inflamatiilor ascunse

Senzatiile dureroase in timpul unui masaj pot fi asociate cu doua lucruri: crampe musculare si inflamatii. In timpul masajului, se merge pe punctele biologic active. Daca exista inflamatie la rinichi, vezica biliara, pelvis sau alte organe, atunci cand se preseaza punctul corespunzator, persoana va simti durerea. Masajul acestor puncte ajuta la scaderea inflamatiei in organele responsabile.

Cu masaj terapeutic scapi de scolioza si hernie de disc

Ce este scolioza? In scolioza muschii de pe spate dintr-o anumita zona sunt extenuati, in timp ce intr-o alta zona sunt prea relaxati. Actionand cu masaj terapeutic pe aceste zone, se restabileste  echilibrul si se corecteaza pozitia. Etapa initiala a herniei intervertebrale – proeminenta – este de asemenea tratabila cu masaj.

The following two tabs change content below.