Mana curenta, plus de siguranta si suport

20170405_155303-e1493897379429-350x350

Atunci cand iti doresti sa creezi un spatiu care sa ofere siguranta si confort familiei tale, este bine sa ai in vedere montarea unei balustrade care sa protejeze urcarea si coborarea unor scari. La fel si in cazul amenajarii unei cladiri, atat in spatiile interioare si exterioare. Daca nu ai luat in considerare pana acum mana curenta de inox de la ArtExpert-Inox, este timpul sa te documentezi si sa te convingi de beneficiile ei. De ce? Pentru ca exista situatii in care o balustrada nu ofera destula siguranta , fie ca doresti sa oferi protectie copiilor sau atunci cand suprafata amenajata este vulnerabila din diferite puncta de vedere.

La ce foloseste mana curenta inox?

Mana curenta din inox se preteaza pentru spatii interioare, dar si exterioare. Mai mult decat suport si element care completeaza functionalitatea scarilor, mana curenta inox este benefica pentru amenajarea balcoanelor sau teraselor unui apartament. In acest caz are cu siguranta si un rol estetic puternic, ajutand la completarea unui design sofisticat. De cele mai multe ori, pretul unei maini curente inox este accesibil, astfel ca putem apela cu incredere la acest element decorative si de suport. De cele mai multe ori, vom intalni mana curenta din inox montata si pusa in folosinta atunci cand avem scari rotunde sau a celor care sunt foarte inclinate.

Mana curenta inox, aplicata pe perete

In cazul in care doresti montarea unui element care sa reprezinte un suport auxiliar pentru urcarea si coborarea scarilor, mana curenta de inox este cee ace cauti, deoarece este perfecta pentru montajul direct pe perete. Nu ocupa mult spatiu, nu are foarte multe elemente si este foarte usor de montat pe orice tip de suprafata. De ce sa optezi pentru mana curenta inox? De multe ori scarile sau spatiul nu permit montarea unei balustrade de sustinere, astfel ca mana curenta de inox vine perfect in ajutorul tau. Mai mult decat faptul ca ofera sprijin, pretul mainii curente de inox este foarte acceptabil. In plus, ea protejeaza si peretii de pete sau urme de murarie.

 

Mana curenta inox, pentru balcoane si terase

In acest caz, mana curenta din inox este montata pe balustrade sau pe orice tip de constructie care delimiteaza un balcon sau o terasa. Fie ca este vorba de o casa sau un apartament, mana curenta din inox este potrivita pentru a oferi suport sau pentru oferi protectie unei balustrade. In acest caz, mana curenta poate fi un element de confort, mai ales atunci cand balconul este deschis si nu are niciun element de sprijin peste betonul din care a fost construit.

 

Mana curenta din inox este foarte benefica pentru diverse situatii, mai ales ca este foarte usor de montat si de curatat sau intretinut. Se poate monta acasa, nu este nevoie de un specialist si poate fi curatata cu ajutorul unei lavete si o solutie speciala pentru suprafete din inox. Pretul mainii curente din inox este foarte accesibil si el. Acestea fiind spuse, poti sa incepi sa cauti mana curenta inox pentru amenajarea casei tale!

The following two tabs change content below.