Mai purtăm ceasurile de mână? 

Megir-2018-1

Odată cu evoluția tehnologiei, apar tot mai multe gadgeturi iar utilitatea clasicelor ceasuri de mână este tot mai scăzută.

Dar cu toate acestea mai purtăm totuși ceasuri de mână?
Răspunsul este cu siguranță, da.


Atunci când porți un ceas la mână, nu trebuie să cauți prin geantă sau să îl scoți din buzunar. Nici măcar nu este nevoie să folosești degetele pentru a debloca ecranul doar pentru a vedea ora exactă. În afară de asta, a te uita la un ceas de mâna, atunci când spui ora, inspiră elegantă, stil și rafinament iar persoanele din mediul de afaceri precum și cei care preferă să păstreze un stil clasic, nu vor renunța niciodată la ceasul de mână. Pe lângă utilitatea să, acesta impune respect, este un accesoriu esențial pentru o ținută bussiness și poate fi considerat chiar emblemă unei persoane rafinate și stilate.
Să nu uităm, că ar trebui să alegem un ceas pe măsură și anume de la un magazin cu ceasuri originale, ceasuri bărbătești, de damă, unisex, copii, brățări, smartwatch, căști, ochelari, accesorii, toate cu livrare gratuită și produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. 

<h2>Pe ce mână se poartă ceasul?</h2>

În mod tradițional, ceasurile de mână sunt făcute să fie purtate pe încheietura stângă, însă din motive mai degrabă practice. Având în vedere că majoritatea persoanelor sunt dreptace, butoanele de control și coroana sunt amplasate de obicei în partea dreaptă, pentru o operare mai ușoară.
Apoi, luând în considerare fragilitatea unui ceas de mână acesta va fi mai în siguranță în partea stângă, pentru că mâna dreaptă va fi cea care va îndeplini sarcinile mai dificile. De asemenea, este posibil să consultați ceasul în timp ce lucrați sau beți cafeaua iar atunci acesta s-ar putea să sufere mici accidente. Pentru stângaci regulile stau invers.


Însă, confortul personal este cel mai important, așadar puteți purta ceasul pe ce mână doriți atât timp cât vă simțiți confortabil, ținând cont că astăzi ceasul a devenit mai mult un trend decât o necesitate iar numărul persoanelor stângace a crescut și nu am putea aplica o regulă generală.

<h2>Ce tip de ceas de mână mi se potrivește? </h2>

Ceasurile din ziua de azi sunt cool, folositoare, precise, elegante sau futuristice, exprimând personalități și stiluri diverse, în functie de ceea ce își dorește fiecare persoană. Modelele sunt numeroase, trebuie doar să te hotărăști ce îți dorești.
Desigur, există ceasuri special concepute pentru femei, pentru bărbați , pentru copii și chiar și unisex. Acest lucru însă nu este destul. Modelele pot fi atât sport, casual cât și office.

Pentru ținutele de zi cu zi, cel mai potrivit ceas de mână este unul casual, în schimb la sală ar trebui să purtăm ceva mai simplu și rezistent, așadar putem alege un ceas de mână model sport în ton cu ținuta. La birou, lângă costum și cravată optăm pentru un ceas de mână office iar acesta ne va crește credibilitatea și prestanța.

Alege acum dintre modelele de ceasuri de mana de la Ceasuri-shop.ro!

The following two tabs change content below.

cipriansimian