Machiajul si aspectul luminos dat de fardul de obraz

blush-with-argan-oil-fard-de-obraz-cu-ulei-de-argan-fara-parabeni

 

         Oare cate dintre noi, doamne si domnisoare, am fost puse in incurcatura, uneori, cand nu am aplicat machiajul potrivit pentru a arata ‘stunning’, cu ocazia unor evenimente importante? La Paese.ro vei gasi solutia!

         Am avut sansa sa am ca ‘mentori’ un cuplu de balerini, pe cand aveam doar 25 ani. Langa o oglinda plasata strategic, domnul cu pricina a adus o trusa de machiaj profesional pentru angajate. La fiecare trei ore ma rugau sa ma duc la oglinda, pentru reimprospatarea machiajului. Deja ma plictisisem de atata… privit in oglinda si machiaj. In ziua in care am decis sa incetez activitatea, le-am spus raspicat ca nu mi-a placut deloc ideea retusului la fiecare trei ore.

         Replica lui a fost demna de luat in seama: ‘Chiar daca sunteti frumusica, aspectul exterior este eticheta dvs. Va trimiteam sa va uitati in oglinda doar pentru a observa discret daca sunteti fericita cu dvs. Totul a fost menit sa va facem sa tratati cu respect frumusetea data de mama natura’.

         Anii au tecut, urmele si umbrele lasate de timp pe chipul meu sunt usor sesizabile.

         Fondul de ten, fardul de obraz nu imi sunt necesare inca, mi-am spus mereu. Pistruii de pe nasuc, paloarea obrajilor adesea se arata impotriva mea, cu seninatate, facandu-mi parca… in ciuda. Intr-o buna zi, m-am dus la un make-up artist si am intrebat, cu un zambet sagalnic, ce crede ca ar putea face cu ceea ce nu imi place pe chipul meu? Mi s-a aplicat un machiaj profesional, fara acces la… ‘prietena’ mea… Oglinda! La final, m-am privit cu admiratie, paream mai senina, aveam acea stralucire pe chip. Mi-a placut enorm schimbarea!

 

Fardul de obraz da culoare fetei

 

         Aplicat in cantitatea potrivita pe pometii obrajilor, trasaturile fetei sunt placut conturate, ceea ce in mod obisnuit nu prea sesizam.

         Admit ca m-am tot rasfat la saloane de renume, unele mai decente ca si pret, altele mai piperate.

         Produsele cosmetice, in general, au compozitie chimica bine tolerate de piele. Foarte rar exista posibilitatea de alergii si urmari neplacute pentru sanatate. Urmez instructiunile de aplicare pe tonuri de culori, in functie de pigmentul pielii,  folosesc cosmetice care au in continut uleiuri (ex: uleiul de argan), vitamine si minerale, pentru hidratarea tenului.

         Uneori nu punem accent pe fardul de obraz, insa dupa ce am aplicat fondul de ten, pudra, rujul, conturul, rimelul, uneori chiar nu ne gandim ca acest mic detaliu face orice chip sa arate ca si cum ar fi sculptat.

 

Fardul de obraz poate duce la un aspect inestetic

 

         Acest produs cosmetic de ingirjire are rolul lui bine definit, marcand aparitia femeii in societate atunci cand apar evenimente deosebite in viata noastra cotidiana. Preturile sunt acceptabile si durata de utilizare destul de mare, astfel incat sa ni-l putem permite de cate ori este necesar.

         Combinatia de culori, farduri pe diferite categorii si marci, pensulele folosite, criteriul de inrosire ar fi elemente  foarte importante, care daca nu sunt utlizate corect, machiajul poate fi un dezastru, dand un aspect inestetic.

The following two tabs change content below.