Lanturi Gall

lant-gall-300x300

Un lant Gall de la Ci este un lant de transmisie. Acesta este utilizat in principal, pentru transmiterea puterii mecanice intr-o varietate de mecanisme, transport si masini agricole, inclusive motociclete, automobile, biciclete, benzi transportoare, incarcatoare agricole si industrial, masini de imprimare si multe altele. Un lant Gall, este un mijloc simplu si sigur de transmisie a puterii, avand o eficienta ridicata. Acest tip de dispozitiv, este cel mai raspandit, fiind produs in cantitati mari in intreaga lume, inclusive in intreprinderi mari specializate. Pentru design si marimea lanturilor nu exista dimensiuni standardizate.

Metoda de actionare

 

Lantul este realizat din legaturi alternante de doua tipuri. Prima este o legatura interna, avand doua placi sustinute impreuna de doua bucse rigide fixe, cu role si rotire libera. A doua, este o unitate exterioara, care este compusa din doua placi exterioare tinute impreuna cu ajutorul unei role cu pini, care trec prin partile interioare ale mansonului. Atunci cand lantul este atins de un asterisc, cilindrul se roteste peste dinte, inlocuind frecarea glisanta in aceasta pereche deschisa, prin frecare, ceea ce imbunatateste, in general, eficienta si reduce uzura lantului. Elementul interior poate avea de asemenea o structura, in care o parte a mansonului este realizata cu gauri precise adanci. 

 

Un astfel de lant este mult mai putin costisitor in productie, insa, este mai putin stabil datorita grosimii mici a peretilor, a materialului lor neoptimal si a mobilitatii reciproce a placilor de legatura interioara. Pentru conectarea si deconectarea circuitului se folosesc unelte special, fiind reprezentate de un surub mic cu clema rigida, cu varful alungit din otel dur, cu un diametru putin mai mic decat lantul cu role. De asemenea, sunt folosite legaturi externe, adesea descompuse . Ele pot fi cumparate separat pentru orice tip de marime de lant, dar din cauza latimii mai mari, pot interfera cu trecerea lantului in mecanism.

Solutii specifice

 

Gall are o reputatie de neegalat pentru o companie inovatoare de proiectare si productie a lanturilor de tractiune. Gama de lanturi, cutii de viteze si cuple ale lui Renold este utilizata pentru transmisia de putere, operatiunile de ridicare, transportul si prelucrarea in intreaga industrie a lumii. Renold este cunoscut in diverse industrii, pentru capacitatea sa de a crea solutii specifice si pentru a indeplini cerintele specifice ale clientilor. Renold opereaza in aproape 20 de tari si are o retea internationala de parteneri de distributie. Lanturile de actionare Gall Renold sunt produse dezvoltate cu o inalta performanta, care se concentreaza asupra aspectelor cheie ale rezistentei la uzura si rezistentei lor in timp. Selectand lanturile Gall, poti fi siguri ca reduci timpul de nefunctionare si poti creste productivitatea.

 

In functie de nevoile tale, poti achizitiona atat lanturi Gall standard, cat si lanturi Gall cu caracteristici tehnice ridicate, pentru o aplicatie speciala. Gall ofera, de asemenea, circuite adaptate pentru mii de aplicatii industriale, printre care: lanturi Gall cu talie calibrata mare si mica (de la 4 mm la 4 inci), lanturi adaptive de antrenare cu articulatii deget intre legaturi si lagare goale, lanturi Gall din nichel de antrenare, lanturi galvanizate, lanturi calibrate extinse, lanturi de actionare cu legaturi indoite in unghi drept,  lanturi Gall pentru utilizarea in industria de petrol si gaze etc.

 

 

The following two tabs change content below.