Kruger&Matz îți prezintă noul ceas inteligent HYBRID

2996da8e42818785bf4509ecebe26594

Ceasul Hybrid este nou apărut în oferta Kruger&Matz, fiind un dispozitiv care combină stilul și eleganța unui ceas clasic cu funcționalitatea unui smartwatch. Produsul este potrivit pentru cei care petrec mult timp la lucru, în diverse întâlniri sau pe drum, dar care în același timp vor să își poată controla și activitatea fizică atunci când fac sport.

Ceasul Kruger&Matz HYBRID are la bază sistemul de operare Linux și procesor Nordic. Versiunea de Bluetooth 4.0 permite conectarea rapidă a ceasului cu orice smartphone dotat cu Android 4.4 sau IOS7 și versiuni mai noi. Astfel, utilizatorul poate beneficia de posibilitățile oferite de ceas, de exemplu atunci când primește notificări în legătură cu mesajele și apelurile primite.

 Smartwatch-ul Kruger&Matz va ține pasul cu cei activi. Dispozitivul numără pașii făcuți, caloriile consumate și distanța parcursă de-a lungul zilei, aspecte importante pentru cei care vor să primească informații corecte despre intensitatea antrenamentului realizat. Cei care sunt pasionați de jogging vor aprecia ceasul, modelul fiind dotat cu modul “Run” (Alergare) ce înregistrează date despre activitatea realizată într-o anumită perioadă de timp. Deși ceasul nu are funcții medicale, oferă utilizatorului date despre tensiunea arterială, ritmul cardiac și oxigenul din sânge. Ceasul Kruger&Matz Hybrid înregistrează date nu numai în timpul actvității fizice; are funcția de monitorizare somn, indicând lungimea somnului precum și fazele acestuia, datele fiind colectate în aplicație. Pe lângă ecranul clasic ceasul Hybrid de la Kruger&Matz are si display de 0.49″ cu touch panel care îți permite să ai acces la funcțiile produsului. Astfel, ceasul tău va arăta ca un ceas clasic, având totodată și un plus de utilitate. HYBRID oferă utilizatorului și mai multe opțiuni datorită aplicației WearFit ce îți va permite să setezi alarma, să verifici diverse statistici sau să modifici alte setări ale ceasului tău.

Prezentare și unboxing smartwatch Kruger&Matz Hybrid

 Pentru a se potrivi gusturilor cât mai multor utilizatori ceasul vine în două culori: negru și argintiu. În ambele cazuri, ceasul are o curea din piele neagră. Bateria cu o capacitate de 85 mAh permite funcționarea smartwatch-ului mai multe zile la rând. Setul are o stație de încărcare ce permite încărcarea dispozitivului fără să îți facă griji că se va strica.

 Ceasul HYBRID Kruger&Matz este disponibil în magazinul oficial Kruger&Matz – www.krugermatz.ro, la prețul recomandat de 299 Ron.