Investeste intr-un set de lenjerii de pat pucioasa de la PATONE

6

Seturile de lenjerii de pat pucioasa sunt acum la reduceri!

Pe magazinul onine de lenjerii de pat si accesorii – www.patone.ro – vei gasi incepand cu 1 Martie super oferte si reduceri la toate produsele, inclusiv la aceste lenjerii de pat pucioasa. Patone isi deschide noul site, duminica, 1 Martie si a pregatit super promotii la lenjerii de pat pucioasa pe care le vei gasi pe urmatorul link: https://www.patone.ro/18-lenjerii-de-pat-pucioasa! Astfel ca nu trebuie sa le ratezi.

Vei gasi urmatoarele categorii la super reduceri:

  • bumbac;
  • bumbac satinat;
  • finet;
  • 3D;
  • creponate;
  • cocolino;
  • 3D digital print;
  • uni.

lenjerie de pat pucioasa

Materialele din care sunt realizate aceste asternuturi sunt de cea mai inalta calitate, fiind apreciate la scara larga de catre clienti datorita tehnologiei de ultima generatie de la Fabrica Pucioasa. Imprimeurile realizate sunt confectionate cu mare indemanare aici in Romania la cea mai cunoscuta Fabrica de textile.

Principalele atributii pe care le detin aceste asternuturi

Principalul motiv pentru care aceste lenjerii de pat pucioasa au devenit atat de cerute pe piata din tara este calitatea excelenta, dar si pretul de nerefuzat pe care il ofera Patone. In acest fel te vei bucara de un raport calitate-pret pe cat se poate de garantat.

In primul rand, calitatea, rezistenta in timp si design-ul sunt principalele caracteristici e definesc aceste asternuturi.

Fiind confectionate din bumbac 100%, implicit vei beneficia de o durata de viata foarte mare. Spre deosebire de alte produse similare, achizitionand lenjerii de pat pucioasa, vei fi mult mai satisfacut comparandu-le cu cele scumpe fabricate din materiale de proasta calitate.

In plus, acestea se incadreaza intr-o gama care este accesibila pentru acei clienti care doresc o protectie pentru salteaua lor dar cu un pret bun dar tot de o calitate superioara.

Cum sa ai grija corect de aceste asternuturi?

lenjerii de pat pucioasa

De obicei, orice lenjerie de pat vine insotita de indicatii ce trebuie respectate cu strictete pentru a asigura ca viata asternuturilor va avea o mare durabilitate in timp si pentru a nu le deteriora usor;

Asadar, aceste asternuturi din bumbac ieftine se recomanda a fi splate o data pe saptamana deoarece in timpul noptii se acumuleza acarieni si transpiratie;

Pe langa faptul ca trebuie sa folosesti un detergent de calitate, care sa nu contina inalbitor pentru a impiedica decolorarea materialului, specialistii recomanda ca acestea sa fie lasate la inmuiat inainte de spalare aproximatv 15 minute in ulei de eucalipt pentru ca senzatia de catifelare sa nu dispara in timpul anilor.