Informatii generale cu privire la panouri bordurate

panouri bordurate

Ce sunt aceste panouri bordurate?

Aceste piese metalice numite panouri bordurate, fac parte din categoria materialelor de constructii avand loc bine definit in in industria constructoare. Principala intrebuintare ale acestora este implementarea in proiecte de imprejmuire precum gardurile.

Aceste materiale de constructii create din aliaje feroase sunt indragite atat de catre constructorii experimentati cat si de cei neavizati datorita multiplelor avantaje si caracteristici specifice dobandite prin procesele de fabricare. Orice panou de gard bordurat zincat, la sfarsitul etapei de modelare, este supus unui proces chimic in care i se aplica un strat de zinc.

panouri bordurate

La ce si de ce folosim panouri bordurate?

Dupa cum am mentionat mai sus, utilizarea unor panouri bordurate este predominant regasita in constructia de garduri. Fie ca este vorba despre comoditatea instalarii acestuia, fie ca se urmaresc anumite caracteristici specifice, panourile sunt foarte raspandite si adesea regasite in orice tara, oras, cartier si chiar strada.

Care sunt avatajele definitorii ale unor panouri bordurate?

In primul rand, lucrul ce defineste cel mai bine aceste panouri bordurate este chiar calitatea acestuia, caractristica ce nu poate fi negata nici de cei mai avizati in acest domeniu.

Pe langa aceasta proprietate care este dobandita doar prin alegerea cu atentie a materiei prime, in general, implementarea acestui material se face alaturi de niste stalpi de otel prinsi in sol cu ajutorul betonului. Deci, ca o concluzie, aceasta combinatie nu poate sa duca decat la un proiect foarte bine fixat si foarte stabil.

Straturile de pe suprafata unor panouri bordurate si siguranta acestora?

Poate putina lume stie, insa, precum am mentionat mai sus, aceste panouri bordurate sunt adesea supuse unor etape de prelucrare chimic in care i se atribuie un strat de zinc. Acesta are rol in rezistenta piesei de-a lungul timpului, impotriva intemperiilor si agentilor corozivi, evitand ruginirea.

In mode evident, principalul motiv pentru care lumea alegea sa isi imprejmuiasca terenurile private este siguranta. Acest scop este intarit de caracteristicile acestor tipuri de panouri implementate in diverse garduri, precum rezistenta si durata de viata.

De mentionat este ca faptul ca distanta dintre durabilele bare de otel nu permite patrunderea animalelor straine, ceea ce este in mod evident un plus in zona de siguranta personala.

Designul si posibilitatile unor panouri bordurate

Designul, forma placuta si futurista ale acestor panouri bordurate, dublate de posibilitatea de a fi vopsite in orice culoare doreste beneficiarul, face ca acest material de constructii sa fie o variata viabila chiar si din punct de vedere estetic.

Barele de otel ale acestui produs metalrugic primesc o forma aparte, moderna, imbinandu-se intr-un mod armonios de fiecare data.

The following two tabs change content below.

elenadobre2017