Infiintarea unui nou magazin online

Din data de 06.06.2014 a luat nastere un nou magazin online de haine pentru copii. Magazinul dispune de o gama larga de haine pentru copii cu varste cuprinse intre 1 luna si 16 ani, dar si pentru nou nascuti. Va putem oferi bluze, pantaloni, fuste, rochite, dresuri, ciorapi, chiloti, tricouri, treninguri, geci, lumanari pentru botez confectionate hand-made si multe altele. Puteti sa va convingeti accesand link-ul http://www.pupakids.ro

Infiintarea acestui magazin s-a efectuat din motivul ca multa lume nu are timp sa caute haine prin magazine,deoarece acestia fiind ocupati cu locurile de munca si datorita programului aglomerat, acestia ajung tarziu acasa si nu mai au timpul necesar pentru a cauta haine prin magazinele fizice. Astfel venim in ajutorul tuturor persoanelor mai mult sau mai putin ocupate, si le oferim ocazia de a cumpara online haine si accesorii pentru copii cu varste incepand de la prima zi de nastere si pana la 16 ani.

Totodata mai puteti gasi si incaltaminte pentru copii, lumanari pentru botez confectionate hand-made, cruciulite (marturii) confectionate hand-made si multe alte accesorii. Promotii la produse si accesorii avem aproape tot timpul, livrarea produselor se poate efectua in functie de alegerea dumneavoastra.

The following two tabs change content below.