Indicatii de utilizare pentru profil aluminiu banda led

profil aluminiu semicilindric

Normal 0

Un profil aluminiu banda led este cel mai important accesoriu pe care merita sa-l utilizati atunci cand puneti in aplicare instalarea noii solutii de ambientare prin iluminarea decorativa. Despre banda cu led se vorbeste din ce in ce mai des si cu atat mai mult este utilizata frecvent ca varianta alternativa la iluminarea decorativa a caselor, sediilor de firme, spatiilor publice fie la interior, fie la exterior.

Gama de profil aluminiu banda led este in prezent reprezentata de produse care coincid cu majoritatea situatiilor de montaj pentru ca au fost concepute sa ajute utilizatorii de benzi cu led in realizarea unui montaj rapid si in mod special sigur pentru instalatia in sine.

Pana la urma acest profil aluminiu banda led este un suport care se monteaza ridig pe perete, dar si in alte configuratii, permitand inserarea intregii lungimii de banda cu led-uri. In plus este prevazut cu un sistem special confectionat din policarbonat care se monteaza peste banda cu led si astfel se realizeaza o inchidere a intregii instalatii.

Aceasta masca de inchidere joaca un rol dublu. In primul rand exclude posibilitatea patrunderii de corpuri straine spre circuitul cu led-uri si in plus ajuta foarte mult la dispersarea echilibrata a luminii produsa de banda led.

Prin urmare de la bun inceput aveti doua beneficii de pe urma utilizarii de profil aluminiu banda led, insa nu aici se vor opri avantajele primite.

Datorita modelelor existente in magazinul de specialitate se poate monta profil aluminiu banda led fie in varianta aplicat, direct pe perete, fie in varianta incastrat, atunci cand exista un suport care poate fi decupat in asemenea maniera incat acest profil aluminiu banda led sa fie montat. Directionarea in spatiu se realizeaza usor pentru ca exista profil aluminiu banda led pentru colt, pentru trepte, sau chiar pentru a fi suspendat.

Prin urmare, utilizarea de la bun inceput a unui profil aluminiu banda led trebuie privita ca pe o solutie de protectie pentru banda cu led. Chiar daca vi se pare ceva complicat si suplimentar, trebuie sa va ganditi ca banda led nu este atat de solida din punct de vedere mecanic si oricand ar putea fi smulsa de pe suport, strivita atunci cand este trecuta la colturi, sau chiar rupta prin intindere mecanica.

In final, aratam ca folosind profil aluminiu banda led contribuiti la prelungirea duratei de viata a instalatiei decorative cu banda led. Acest lucru se datoreaza puterii de dispersie a caldurii pe care un profil aluminiu banda led o are atunci cand instalatia functioneaza. Aluminiul este cel mai bun metal pentru radierea caldurii, prin urmare veti beneficia de un circuit de iluminare decorativa cu banda led care va fi mereu ventilat chiar cu ajutorul suportului in care l-ati montat – un profil aluminiu banda led.

The following two tabs change content below.