Importanta ochelarilor de protectie pentru calculator

ochelari-protectie-calculator-pret

Nu foarte multe persoane stiu ca orice ecran emite o lumina albastra foarte daunatoare pentru ochi. Atunci cand suntem expusi ore in sir, zilnic, ochii pot resimtii sensibilitati, remarcate printr-o oboseala accentuata sau printr-o incetosare a privirii, mai ales in momentele de schimbare a punctului de focalizare.

In general, persoanele care lucreaza zilnic in fata calculatorului sau persoanele pasionate gaming, care petrec ore in sir in fata monitorului trebuie sa poarte o pereche de ochelari de protectie pentru calculator pentru a preintampina aparitia unor probleme oculare mult mai grave.

Ochelarii de protectie pentru calculator Gunnar

In Romania exista destul de multe companii care comercializeaza ochelari pentru PC capabili sa respinga lumina albastra, insa cei mai eficienti ochelari de protectie pentru calculator sunt cei produsi de Gunnar.

Acesta este un brand foarte cunoscut peste hotare, dedicat acestui segment de ochelari de protectie pentru calculator. Succesul acestui brand se datoreaza lentilei Ambra, o lentila cu o usoara tenta de galben, care ofera o protectie de aproximativ 65% impotriva luminii albastre. In plus, acesta lentila, prin usoara culoare de galben, ofera un plus de relaxare ochiului.

Ramele acestor ochelari de protectie pentru calculator sunt si ele create cu mare atentie. Cele mai multe dintre acestea sunt realizate dintr-un otel inoxidabil foarte usor si flexibil, care ofera un confort sporit atunci cand ochelarii sunt purtati ore in sir sau chiar cand acestia sunt purtati impreuna cu o pereche de casti audio pe urechi.

Pretul unei perechi de ochelari Gunnar

In ceea ce priveste costurile, acestea sunt destul de variate, adresandu-se mai multor categorii de persoane. Astfel, pretul unei perechi de ochelari de protectie pentru calculator incepe de la aproximativ 250 de RON si poate ajunge in cazul perechilor de ochelari de protectie pentru gaming la un maxim de 450 de RON.

Toate aceste modele pot fi achizitionate chiar din mediul online de la distribuitorul oficial Gunnar in Romania sau din marile magazine online precum Emag, PCgarage sau Lensa.

The following two tabs change content below.