Hotel Sector 1 Bucuresti – Siqua

Mezzanin-02

In Bucuresti sector 1 un nou hotel este pregatit pentru deschidere – Siqua Hotel de 4 stele. Complet renovata, construita in conformitate cu cerintele moderne ale artei arhitecturale si de constructie, cladirea hotelului se incadreaza armonios in ansamblul arhitectural al cartierului Cotroceni, la 15 minute de centrul Bucurestiului. Noul hotel sector 1Bucuresti, promite sa fie decoratia si mandria acestui sector, stralucind ca o stea si justificandu-si pe deplin numele latin “daca cumva…”. Daca cumva ai nevoie de o camera, Siqua iti sta la dispozitie cu o camera spatioase single, dubla matrimoniala, dubla Twin sau garsoniera. Timpurile s-au schimbat, generatiile s-au schimbat, numele hotelului insusi s-a schimbat – dar usile sale sunt intotdeauna deschise pentru oaspetii capitalei, vizitatorilor, turistilor. Si intotdeauna aici a domnit ospitalitatea si un nivel profesional ridicat de servicii. Noul hotel va deveni, fara indoiala, un demn succesor al traditiilor ospitalitatii Siqua, oferind oaspetilor sai cel mai inalt nivel de confort de cazare. Camerele spatioase, cu finisaje moderne de inalta calitate, mobilier confortabil si umplutura tehnica perfecta, ii asteapta pe oaspetii hotelului.

Hotel sector 1 Bucuresti – Facilitati

Restaurantul si barurile hotelului vor putea satisface cele mai exigente asteptari ale gurmanzilor din bucataria romaneasca, italiana si europeana, permitand organizarea de evenimente de orice complexitate. O sala de conferinte cu posibilitatea transformarii, va permite desfasurarea oricaror evenimente de afaceri la cererea clientilor Hotelului Siqua Bucuresti, amplasat in sectorul 1. Hotelul Siqua Bucuresti este capabil sa incante cu facilitatile incluse. Desigur, Hotel Siqua va oferi oaspetilor sai o gama completa de servicii pe care ar trebui sa le aiba orice hotel modern de inalta clasa. Sistemul de rezervare modern si convenabil, acces convenabil, si facilitatile la standarde inalte cum ar fi, parcare pentru clienti, precum si facilitatile din camera cum ar fi, cafetiera, priza suplimentara langa birou, detector de fum, aspersor anti incendiu, birou cu lampa ajustabila. televizor ecran plat hdtv, conexiune wifi gratuita, seif in camera, aer conditionat cu telecomanda individuala in camera, cheie electronica pentru acces in camera, draperii pentru ecranare lumina, camere pentru nefumatori, dus. uscator de par, baie decorata cu granit, masa si fier de calcat (la cerere), asternuturi curate si de calitate inalta, canapea extensibila sunt ceea ce fac dintr-un hotel obisnuit, unul de patru stele. Hotel Siqua ofera cele mai inalte standarde de servicii in camera si personal extrem de profesional, care doreste sa satisfaca orice dorinte ale clientilor.

Hotel Sector 1 Bucuresti – Centrul istoric

Hotel Siqua se afla la doar 15 minute de centrul Bucurestiului, la cativa pasi de principalele atractii ale “micului Paris” cum ar fi: la 30 de minute de Palatul Victoria, la 23 de minute de Centrul Vechi, la 15 minute de Academia Militara, 2 minute de Opera Nationala, la 19 de minute de Palatul CEC si multe alte cladiri istorice precum Gradina Cismigiu. Dupa un tur al cladirilor istorice din sectorul 1, la Hotel Siqua iti poti satisface foamea cu meniuri simple inspirate din bucataria italiana si apoi poti incheia seara stand confortabil intr-un fotoliu pentru a savura un pahar de Pinot Noir. Nu sta pe ganduri si fa o rezervare la acest hotel de patru stele, in care confortul te face sa te simti cu adevarat in vacanta.

The following two tabs change content below.

MadalinaG

Comunicatele companiei MadalinaG (vezi toate)