Horeca Food – distributie de alimente sanatoase 

Cu o vocatie clara fata de un serviciu de calitate pentru profesionisti in domeniul catering si ospitalitate, HoReCa Food este consolidata in sfera sa de activitate ca un colaborator fidel al clientilor sai. Misiunea firmei este de a oferi o gama completa si competitiva de produse alimentare de tip food pentru hotel, restaurant, firme de catering insotite de servicii impecabile. Viziunea firmei este de a fi lider in acest sector,  oferind clientilor un serviciu complet de aprovizionarea cu produse alimentare.

Odata atins acest nivel, aspectele legate de produs si de potentialii consumatori trebuie sa fie abordate cu responsabilitate. Dimensiunea pietei si gusturile consumatorilor au fost examinate si au fost identificate categoriile de consumatori care pot achizitiona produsul.

Se stie la ce preturi se vand produsele concurentilor si cat de mult platesc magazinele pentru acestea. Cu aceste informatii s-a ajuns la concluzia ca produsele pot fi vandute profitabil.  Canalele de distributie posibile constau in vanzarea:

  • la comercianti cu amanuntul;
  • la supermarketuri;
  • la angrosisti;
  • la institutii, firme de catering, restaurante, hoteluri.

Vanzarea de produse Food

Firma Horeca  se angajeaza sa relationeze pe termen lung si sa fie eficienta cu toti partenerii de retail, prezentand  o gama larga de produse Food. Astazi, produsele Food, include alimente proaspete  refrigerate la temperaturi cuprinse intre 2 si 7 grade C, care sunt cerute si  merita o atentie speciala. Acestea sunt legume, tot felul de gustari si produse de cofetarie. Au un pret accesibil si un gust excelent.

Horeca Food este  un distribuitor important de produse alimentare de tip food si este mandru de produsele sale naturale, sanatoase si de inalta calitate. Datorita cresterii cererii consumatorilor de alimente sanatoase, comenzile au crescut rapid. Prin urmare, firma Horeca Food distribuie condimente, legume congelate, produse de bacanie si produse diverse catre restaurante, hoteluri si firme de catering. 

Alimente Food sanatoase

Tendinta gustarilor sanatoase si usoare astazi, are un impact semnificativ asupra industriei alimentare. Consumatorii sunt ingrijorati din ce in ce mai mult de cantitatea de grasime, zahar si sare consumata. Drept urmare, multi producatori cauta tehnologii inovatoare care ar putea ajuta la producerea de gustari mai sanatoase si mai gustoase, care sa satisfaca cererea. 

Munca eficienta in domeniul distributiei de produse alimentare, se bazeaza pe mai multi factori fundamentali. Aceasta este o gandire strategica, procese de afaceri bine organizate, luarea rapida a deciziilor, un studiu detaliat al contractelor de distributie a produselor, increderea in partenerii comerciali. Construirea relatiilor de afaceri de calitate si lucrul competent cu partenerii, sunt principalele principii ale firmei de distributie Horeca.

Gama de produse alimentare Horeca Food

Crearea unui plan de lucru simplificat in beneficiul participantilor, aduce in mare masura succesul in sine. Cu toate acestea, activitatile firmei Horeca Food nu se limiteaza doar la activitatea ca baza alimentara en-gros. Acestia sunt deschisi la sugestii, cautand noi parteneri de productie si extinderea retelei de distributie. 

Gasirea modalitatilor de imbunatatire a serviciilor pentru clienti si a unui lant de aprovizionare logistica mai optim, este o sarcina importanta pentru Horeca. Gama principala de produse alimentare HoReCa Food, sunt legumele, condimentele, conserve de legume, produse de bacanie, peste, masline.

The following two tabs change content below.

cipriansimian

Comunicatele companiei cipriansimian (vezi toate)