Farmec deschide primul magazin Gerovital din Galati, al patrulea din regiunea Moldovei

Mircea Turdean, Director General Farmec

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua extinderea in Moldova si inaugureaza primul magazin Gerovital din Galati, acoperind strategic intreaga regiune estica a tarii. In mai putin de jumatate de an, Farmec a inaugurat magazine la  Iasi, Piatra Neamt, Suceava si, acum, la Galati.

“Venim din nou in Moldova, o regiune cu foarte multi admiratori ai brand-ului Gerovital si deschidem primul magazin de brand din Galati. Le multumim locuitorilor din aceasta zona a tarii pentru increderea acordata brand-ului si pentru ca aleg de fiecare data calitatea romaneasca. In semn de recunostinta, inauguram cel de-al patrulea magazin in zona Moldovei, in numai cinci luni. Suntem siguri ca noua locatie va fi un nou punct de atractie pentru consumatorii nostri din Galati, care vor avea la dispozitie intreaga paleta de produse, inclusiv cele mai recente game. Totodata, viyitatorii vor beneficia de consultanta de specialitate din partea beauty advicer-ilor nostri. Vom continua sa ne asumam cu responsabilitate rolul de a fi singurul producator local de cosmetice care dispune de o retea proprie de magazine de brand si vom oferi consumatorilor nostri noi surprize pana la final de an”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.  

Lucrarile de proiectare si amenajare ale noului spatiu au durat aproximativ 2 luni. Magazinul este situat la parterul centrului comercial Shopping City Galati, amplasat pe Bulevardul George Cosbuc, Nr. 251, avand  o suprafata de 45 de m2.   

Pe 16 noiembrie, toti vizitatorii magazinului Gerovital din Galati beneficiaza de o reducere de 20% pentru orice produs achizitionat. O alta facilitate disponibila exclusiv in magazinele Gerovital este testul gratuit de dermoanaliza. Acesta dureaza aproximativ 5 minute si ajuta la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

In functie de rezultatele obtinute, consultantii de frumusete prezenti in magazin le pot recomanda consumatorilor produse specifice necesitatilor lor si pot concepe scheme de tratament personalizate.

 

In aceasta toamna, reteaua de magazine de brand Gerovital a marcat un an de la inaugurarea primului punct de vanzare. In prima jumatate a anului 2017, prin lantul de magazine de brand, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro.