Esti gata de vara? Slabeste rapid prin ultrasunete!

ultrasunete

Ce este tratamentul cu ultrasunete?

Vara se apropie cu pasi repezi si toate femeile vor sa slabeasca cat mai rapid. Acest lucru este posibil daca apelati la tratamentul cu ultrasunete.

Acest tratament reprezinta o alta alternativa pentru a slabi si este o metoda foarte cunoscuta de remodelare corporala. Daca apelati la o astfel de procedura, kilogramele in plus nu ar trebui sa mai fie o problema pentru dumneavoastra.

ultrasunete

Obtineti rezultate mult mai rapida urmand aceasta procedura cu ultrasunete si bucurati-va de un copr demn de invidiat.

Pentru ce este utilizat tratamentul cu ultrasunete?

Pe langa faptul ca aceasta procedura cu ultrasunete este o metoda geniala de a scapa de kilogramele in plus, ea mai prezinta si alte beneficii pentru organismul dumneavoastra:

Prin aparatul utilizat in procedura cu ultrasunete este posbila eliminarea nodulilor celulitici si a aspectului de coaja de portocala. Se vor elimina depozitele adipoase care v-au facut probleme timp indelungat;

Pentru o astfel de procedura sunt folosite creme speciale pentru protectie si remodelare care au un efect anticelulitic. Acest fapt va determina o elasticitate imbunatatita a tesuturilor.;

Problemele inestetice facilale vor fi diminuate, pana la eliminarea lor completa. In plus, cearcanele vor fi reduse, la fel si ridurile.

Acest tratament cu ultrasunete se afla in legatura directa cu stimulii sonori, formand o metoda de slabit non-invaziva. Procedura lucreaza in adancimea pielii, intr-un nivel subcutanat ceea ce va genera niste efecte mai eficiente. Circulatia sanguina se va accelera iar pielii va fi mult mai hidratata.

Exista contraindicatii pentru un astfel de tartament? Cine poate urma procedurile?

Ca la orice tratament de remodelare corporala exista anumite contraindicatii care va vor impiedica sa alegeti un tratament cu ultrasunete. Prin urmare, nu puteti sa alegeti o astfel de procedura daca suferiti de boli cardiace sau de piele. Epilepsia si spasmofilia se incadreaza si ele in lista de cotraindicatii.

In plus, daca aveti un implant metalic, suferiti de tumori maligne, tensiune arteriala anormala (prea scazuta sau prea ridicata) sau prezentati varici in zonele in care doriti sa aplicati tratamentul de ultrasunete nu puteti sa urmati procedura deoarece pot aparea reactii adverse sau chiar complicatii grave.

Sfatul nostru este sa consultati un medic specialist care sa va indrume si sa va informeze intr-un mod mult mai detaliat despre aceasta procedura. Daca puteti urma acest tratament, nu ezitati sa va programati de indata! Oferiti-va un rasfat si bucurati-va de un corp frumos modelat!

The following two tabs change content below.